reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Gratuluję udanych wizyt i ślicznych dzidziusiow różnych płci :) moja wizyta nie tak owocna bo polegała tylko na wypisaniu zwolnienia i skierowania na badania (morfologia, mocz i cukier z piciem glukozy). Na oznaczenie grupy nie chciał mi dać i odesłał z tym do centrum krwiodawstwa. Na test pappa też mi nie dał (i tu ciekawe) kazał przyjść w środę do prywatnego gabinetu i że tam będzie mi mógł wypisać. Nic z tego nie rozumiem . Niektóre dostają bez problemu skierowania na wszystko co trzeba a mi ciężko wyzebrać :(
35+ łaski nie robi i na pappa musi dbać albo tak jak u mnie skierowanie do poradni genetycznej i oni dopiero skierowania dawali. Tylko nie wiem czy na pappa nie jest już za późno. A grupę krwi przy pierwszym dziecku też muszą dac skierowanie. Kurczę faktycznie masz jakiegoś buca

reklama
Gratuluję udanych wizyt i ślicznych dzidziusiow różnych płci :) moja wizyta nie tak owocna bo polegała tylko na wypisaniu zwolnienia i skierowania na badania (morfologia, mocz i cukier z piciem glukozy). Na oznaczenie grupy nie chciał mi dać i odesłał z tym do centrum krwiodawstwa. Na test pappa też mi nie dał (i tu ciekawe) kazał przyjść w środę do prywatnego gabinetu i że tam będzie mi mógł wypisać. Nic z tego nie rozumiem . Niektóre dostają bez problemu skierowania na wszystko co trzeba a mi ciężko wyzebrać :(
Stelka zmień tego lekarza serio

35+ łaski nie robi i na pappa musi dbać albo tak jak u mnie skierowanie do poradni genetycznej i oni dopiero skierowania dawali. Tylko nie wiem czy na pappa nie jest już za późno. A grupę krwi przy pierwszym dziecku też muszą dac skierowanie. Kurczę faktycznie masz jakiegoś buca
Albo to nie jest kwestia lekarza tylko prywatnej przychodni, która na wszystkim oszczędza. Nawet sprawnego aparatu USG tam nie mają . Niby przyjmują pacjentów na NFZ ale biorą tylko za to pieniądze a pacjentom oferują minimum wszystkiego. Takie są moje przypuszczenia.

Nie mówiłam. Ale powiedziałam, że do soboty miałam plamienia i się tym szczególnie nie przejął :( Poważnie myślę nad zmianą lekarza. Tylko muszę się rozpatrzec bo nie znam nikogo.
No to zostawił Cie bez usg i kolejna wizyta pewnie za miesiac. To jest jakas masakra. Porozgladaj sie bo to nie ma sensu sie tak stresowac.

reklama
No to zostawił Cie bez usg i kolejna wizyta pewnie za miesiac. To jest jakas masakra. Porozgladaj sie bo to nie ma sensu sie tak stresowac.
Mam zrobić te wyniki, na które dał mi skierowanie i przyjść za tydzień. Na wizyty tam chętnie zapisują nie ma problemu tylko, że na tych wizytach to o pogodzie można porozmawiać bo co innego :( Jutro podzwonie, popytam i poczytam - może kogoś wytropię bo nie ma żartów - jestem stara, pierwszy raz w ciąży i mam wielkiego mięśniaka - chcę, żeby lekarz porządnie się mną zajął bo pewnie to moja ostatnia ciąża.

Do góry