Dariana
Fanka BB :)
Ja już po wizycie, będzie chłopczykwszystko jest w porządku, waży już 200g także bardzo się cieszę że wszystko ok
![]()
Gratuluję [emoji170] super wieści :-)
No to fakt, niektore położne są swinie. Moja przyjacoilka rodzila w Bytomoi w takim szpitalu z szeroka patologia ciazy i oddzialem wczesniakow i to co mi opowoadala to ludzkie pojecie przechodzi. Na szczescie ona nie miala zadnych wiekszych komplilacji, ale i tak ja strasznie potraktowali, jeszczd miala wtedy 19 lat i dopiero jak typowa gowniare co w ciaze zaszla to teraz cierp i zobacz co to seks robi. Dlatego jak bedzie taka mozliwosc to chce ta swoja polozna, wlasnie dla wlasnego komfortu psychicznego. 500zl mnie nie zbawi, a wiem ze bedzie fajna babeczka.Moze byc super szpital, a akurat jedna wredna małpa i już wystarczy.
Właśnie to jest najgorsze, nigdy nie wiesz.na kogo trafisz jak nie wynajmiesz :/
Hej hej hej
Ja już po wizycie i pipi jak nic widać, więc jestem w domu [emoji6]
Zobacz załącznik 882986Zobacz załącznik 882987
Niunia zdrowa i od głowy do pupy ma 12.5cm. Lekarz mój mówił, że już mierzy się z nogami, ale tak się Maluch ułożył, że było cieżko. Ale nogi są i ręce, widziałam [emoji12]
Gratuluję[emoji175] piękne zdjęcia :-)
@Stelka38 Naprawdę poszukaj innego lekarza.. trzymam kciuki, że byś znalazła kogoś sensownego
Co do lewatywy, jeśli będę miała taką możliwość i czas to.o nią poproszę.
Wczoraj zaczęłam czytać a dzisiaj skończyłam. Bardzo wciągająca książka, dobrze napisana i rewelacyjnie się ją czyta (Zanim się pojawiłeś). Trochę sobie popłakałam i nie mogłam się uspokoić
Dzisiaj cały dzień w domu, nie licząc wyjścia na zakupy. Taka gorączka, że aż robiło mi się słabo. Uff.. jutro ma być kulminacją upałów u mnie..