Ale bym zjadła [emoji16]MojrAnka śliczna córeczka[emoji9] ja dziś w szale gotowania robiłam lasagne na jutro[emoji6]
reklama
Witam w gronie mamusiek chłopców hmm ciekawe kogo przewaga [emoji3]Ja już po wizycie, będzie chłopczyk wszystko jest w porządku, waży już 200g także bardzo się cieszę że wszystko ok
paulenka91
Fanka BB :)
Super [emoji7] kolejny chłopczyk [emoji6]Ja już po wizycie, będzie chłopczyk wszystko jest w porządku, waży już 200g także bardzo się cieszę że wszystko ok
Monika11118
Dziekuje dziadkowie maja samych wnuków, myśleli że chociaż będzie jakaś wnuczka a tu narazie klops, no cóż może jeszcze ktoś podziała jakąś dziewuszke kto wie
Gratuluję chłopca!Dziekuje dziadkowie maja samych wnuków, myśleli że chociaż będzie jakaś wnuczka a tu narazie klops, no cóż może jeszcze ktoś podziała jakąś dziewuszke kto wie
Nie zniechęcaj się[emoji6] jeszcze masz dużo czasu może i Tobie się trafi kiedyś dziewczynka[emoji3]
marzenka1810
To tak jak u nas teściowie mają 5 wnuków, kolejny wnuk urodzi się w listopadzie a ja jutro (mam nadzieję) się dowiem kto mieszka w brzuszku [emoji7]Dziekuje dziadkowie maja samych wnuków, myśleli że chociaż będzie jakaś wnuczka a tu narazie klops, no cóż może jeszcze ktoś podziała jakąś dziewuszke kto wie
Gratuluję synka!!
Super [emoji7] gratulacje [emoji7]Hej hej hej
Ja już po wizycie i pipi jak nic widać, więc jestem w domu [emoji6]
Zobacz załącznik 882986Zobacz załącznik 882987
Niunia zdrowa i od głowy do pupy ma 12.5cm. Lekarz mój mówił, że już mierzy się z nogami, ale tak się Maluch ułożył, że było cieżko. Ale nogi są i ręce, widziałam [emoji12]
Stelka38
Gratuluję udanych wizyt i ślicznych dzidziusiow różnych płci moja wizyta nie tak owocna bo polegała tylko na wypisaniu zwolnienia i skierowania na badania (morfologia, mocz i cukier z piciem glukozy). Na oznaczenie grupy nie chciał mi dać i odesłał z tym do centrum krwiodawstwa. Na test pappa też mi nie dał (i tu ciekawe) kazał przyjść w środę do prywatnego gabinetu i że tam będzie mi mógł wypisać. Nic z tego nie rozumiem . Niektóre dostają bez problemu skierowania na wszystko co trzeba a mi ciężko wyzebrać
reklama
Moja mama ma na równi wnuków i wnuczek więc tu jej niby wszystko jedno chociaż mówi, że wolałaby dziewczynkę. A u teściowej jest 4 wnuków i 3 wnuczki. Ja od dłuższego czasu jakoś z głowy syna sobie wybić nie mogę ale życie pokaże kto tam siedzi.Moim rodzicom brakuje wnuczki do kolekcji a teściowej wnuka[emoji16]