Kokoszka356
Fanka BB :)
Wow, jaki już duży chłopczyk [emoji4] gratuluję i cieszę się że wszystko dobrze [emoji1]Ja już po wizycie, będzie chłopczyk wszystko jest w porządku, waży już 200g także bardzo się cieszę że wszystko ok
Kochana zgadzam się z dziewczynami, zmieniaj tego lekarza jak najprędzej, żeby potem nie żałować. Nawet jeśli finansowo ogranicza go przychodnia to i tak nie warto do niego chodzić, tym bardziej że masz miesniaka i plamienia, to trzeba kontrolować porządnie.Gratuluję udanych wizyt i ślicznych dzidziusiow różnych płci moja wizyta nie tak owocna bo polegała tylko na wypisaniu zwolnienia i skierowania na badania (morfologia, mocz i cukier z piciem glukozy). Na oznaczenie grupy nie chciał mi dać i odesłał z tym do centrum krwiodawstwa. Na test pappa też mi nie dał (i tu ciekawe) kazał przyjść w środę do prywatnego gabinetu i że tam będzie mi mógł wypisać. Nic z tego nie rozumiem . Niektóre dostają bez problemu skierowania na wszystko co trzeba a mi ciężko wyzebrać
Dzień dobry wszystkim [emoji4] moja wizyta dziś o 18:40 dopiero. Z jednej strony dobrze bo już nie w największy upał ale chyba jajko zaniosę do tego momentu [emoji16] miłego dnia i kciuki za pozostałe wizyty [emoji110] [emoji110] dużo nas dzisiaj [emoji1]