reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Hej dziewczyny [emoji846] a powiedzcie mi kiedy zaczelyscie czuc te pierwsze ruchy? :) pytam o te pierwsze ciąże, bo w drugiej szybciej sie je czuje :) ja jestem dzisiaj w 15+0tc [emoji4]

reklama
Ja to wstaje jak zombie i mąż zawsze pyta "co tam", a ja na to "jeszcze nie wiem" [emoji23]
U nas to on wstaje razem z budzikiem i żadnej drzemki, a ja to jestem taka, że muszę chociaż mieć te 15min żeby sie obudzić, a potem kolejne jak wstane żeby dojść do siebie [emoji16] w stylu "nie mów do mnie teraz" [emoji16]
Ale coś czuje, że dziecko zweryfikuje moją postawe hahaha.
Dziecko na pewno :) ja już nie mogę się doczekać mojego szkraba :) ciekawe czy jutro poznam płeć

Tak tak właśnie myślę nad tą poduszka i chyba sobie zamówię ,tylko niewiem jaką jest tyle wyboru na allegro [emoji28]

Ja mam właśnie typ C 130 cm na 75. Też na allegro, ale nie żadna znana marka.

Ja też jedną kawkę rano[emoji6]słaba z mlekiem. A herbatę piję tylko i wyłącznie remsey z biedronki

Ej a ja byłam taka smakoszka kawy A w ciąży mnie zupełnie odrzuciło :) raz prawie wyplułam. Ale teraz pije latte bo ciśnienie niskie.

Dziewczyny nie mogłam się powstrzymać i kupiłam ciuszki dla Malutkiej 7 bodziakow w Auchan za 25 zł:)

Załączniki

• 20180730_105844.jpg
    20180730_105844.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 81
Hurraaa! Od wczoraj wrócił mi apetyt na herbatę :) a miałam do niej wstręt przez ostatnie tygodnie nie mogłam nawet powąchać. A przed ciążą piłam jej bardzo dużo. A z mniej przyjemnych wieści to kłopot ubraniowy :( - trudno już mi wygrzebać z szafy jakiś ciuch, w którym nie byłoby widać brzuszka. Chyba jeszcze ze 2 tygodnie góra i będzie po tajemnicy. Życzę wszystkim miłego dnia :) i trzymam kciuki za wizyty:-) :)

U mnie już się nie da utrzymać w tajemnicy, groszek się rozpycha ;)

:D a jak jest u Was z samoakceptacją w ciąży? Zobacz załącznik 882822

Jak na razie bardzo dobrze, ale zobaczymy jak będzie później [emoji12]

Szczęśliwe Mamusie Styczniowe [emoji4]

[emoji110][emoji110][emoji110]za wizyty:

30.07:
@Monika 11118 wizyta 18:30,
@Stelka38 wizyta,
@MojrAnka wizyta,

31.07 - @marzenka1810 wizyta, @Lilli1234 wizyta @Kokoszka356 wizyta, @martag86 połówkowe, @Misza95 wizyta, @AniaWaa wizyta
01.08 - @reqiem wizyta
02.08 - @Tasza wizyta
03.08 - @kropka4x4 wizyta, @Camilla29love wizyta
06.08 - @martag86 wizyta
07.08 @justys0702 wizyta
09.08 @Asiula86 wizyta
08.08 - @olakaczmarek7 wizyta, @Justyna16235
10.08 - @arielka94 wizyta
13.08 - @Zuzanka1402 - wizyta, @Inka91 wizyta
14.08 - @violetta.sc wizyta, @bojąca wizyta
16.08 - @olakaczmarek7 połówkowe, @Kicia_83 wizyta @Olusiaczek19 wizyta @Anga79 połówkowe
20.08 - @MojrAnka połówkowe, @paulenka91 połówkowe, @Dariana wizyta
21.08 - @eulalia83 połówkowe, @asiaxkk wizyta
22.08 - @Talka92 wizyta, @Asia92 wizyta
23.08 - @Misza95 połówkowe
27.08 - @Zuzanka1402 połówkowe
28.08 - @asiaxkk połówkowe, @Asia92 połówkowe
29.08 - @Talka92 połówkowe + URODZINY!
30.08 - @Asiula86 wizyta, @perell wizyta
31.08 - @Lilli1234 wizyta,
04.09 - @bojąca połówkowe
20.09 - @Asiula86 połówkowe
25.09 - @kropka4x4 połówkowe

Piszcie swoje wizyty to dopisze do kalendarza [emoji4]

Link do: Styczniówki 2019r.

Link do naszej tabelki, dopisujcie sie , a jak ktos ma problem to dajcie dane, to Was dopisze.

Poniedziałek zaczynamy falą wizyt, kciuli odpoczeły przez weekend to teraz zaciskamy znowu mocno [emoji8]
Powodzenia i czekamy na wieści.
Miłego poniedziałku, tygodnia i przetrwania upałów! [emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]

Kciuki za wizyty :-)

No to juz swoja droga, chociaz jak czytałam te składy to nawet były spoko, chyba, że modyfikowane marchewki [emoji16][emoji16][emoji16] ale co z tego jak to mnóstwo kasy [emoji58]
A w ogole wszystkie zamierzacie karmić piersia?
Ja jeszcze, aż tak sie nie wgłebiałam w temat, ale zamierzam karmić pół roku.
Ale chetnie przyjme uwagi doświadczonych mam.

Ja bardzo bym chciała karmić piersią :-)

Ja na poczatku myślałam, że staszna lipa w zime, ale potem jak to przemyślałam to w lato nasze dzieci bedą już miały po pół roku to beda takie siedzace w wiekszosci to juz fajne i na kocyk na ogrodkui jakas hustawke czy nawet gdzies na wakacje z takim dzieckiem sie pojedzie.

Tak samo pomyślałam :-)

A ja dzisiaj mam intensywną niedzielę. M. przywiózł wczoraj od wujka gruszki i śliwki i dziś ruszyła z produkcją kompotów [emoji3] a jutro planuje gruszki w occie, może jakiś dzemik jeszcze i ze śliwek albo powidła albo czekośliwke, nie mogę się zdecydować co wolę [emoji12] ale nogi i plecy mnie już dziś bolą więc do końca dnia już tylko LB (leżenie bykiem) [emoji23] [emoji1] [emoji12] Zobacz załącznik 882721Zobacz załącznik 882722

Jak pracowicie :-)

My wczoraj byliśmy nad jeziorem, woda cieplutka :-) Super dzień[emoji295] nie miałam czasu na forum bo zaczęłam czytać "Zanim się pojawiłeś" i nie mogłam się oderwać ;)
Miłego dnia :*

U mnie już się nie da utrzymać w tajemnicy, groszek się rozpycha ;)

Jak na razie bardzo dobrze, ale zobaczymy jak będzie później [emoji12]

Kciuki za wizyty :-)

Ja bardzo bym chciała karmić piersią :-)

Tak samo pomyślałam :-)

Jak pracowicie :-)

My wczoraj byliśmy nad jeziorem, woda cieplutka :-) Super dzień[emoji295] nie miałam czasu na forum bo zaczęłam czytać "Zanim się pojawiłeś" i nie mogłam się oderwać ;)
Miłego dnia :*
Czytałam! Kocham tą autorke!

reklama
Do góry