Sorki, jeszcze śpie (od godziny w pracy haha)
Ja proszę o mały retusz w tabelce porodowej mam już synka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sorki, jeszcze śpie (od godziny w pracy haha)
Hej dziewczyny [emoji846] a powiedzcie mi kiedy zaczelyscie czuc te pierwsze ruchy? pytam o te pierwsze ciąże, bo w drugiej szybciej sie je czuje ja jestem dzisiaj w 15+0tc [emoji4]
Ja czulam okolo 18tc. Teraz jestem w 16tc i jeszcze nie czujeHej dziewczyny [emoji846] a powiedzcie mi kiedy zaczelyscie czuc te pierwsze ruchy? pytam o te pierwsze ciąże, bo w drugiej szybciej sie je czuje ja jestem dzisiaj w 15+0tc [emoji4]
Ja czulam okolo 18tc. Teraz jestem w 16tc i jeszcze nie czuje
Tez sie wlasnie zastanawiam. Przedtem miałam łożysko na tylnej scianie, wiec czulam dosc wczesnie. Teraz jest na przedniej i ciekawa jestem jak szybko cos poczujeW pierwszej ciazy tez około 18 tyg poczułam zobaczymy jak teraz będzie
Ja też mam na przedniej, niestety wszędzie piszą że amortyzuje ruchy dziecka i później czuć ruchy. Dziś kończę 17 tydz, więc pewnie jeszcze poczekam.Tez sie wlasnie zastanawiam. Przedtem miałam łożysko na tylnej scianie, wiec czulam dosc wczesnie. Teraz jest na przedniej i ciekawa jestem jak szybko cos poczuje
Podobno tak właśnie jest. A to Twoja która ciaza?Ja też mam na przedniej, niestety wszędzie piszą że amortyzuje ruchy dziecka i później czuć ruchy. Dziś kończę 17 tydz, więc pewnie jeszcze poczekam.