reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Niby nie mam porównania, ale zimą to wydaje mi sie o wiele prostsze jakoś. Co najwyżej trzeba sie bedzie poneczyc przy ubieraniu, ale tak to luz. No i ja lubie zimę akurat :) upały, lato to dla mnie męka.

Do czego potem wykorzystujesz takie gruszki w occie?
Ja je po prostu zjadam bo są pyszne [emoji39] ale można np do sałatki dać

reklama
Serio są pyszne? :D nie umiem sobie tego smaku wyobrazić :D
Musisz spróbować kiedyś [emoji1] ja już lata nie jadłam bo z reguły nie robię przetworów z gruszek. Ale wujkowi w tym roku wyjątkowo obrodziła grusza więc nie można pozwolić żeby takie pyszności się zmarnowały [emoji12] i znalazłam jeszcze przepis na dzemik z gruszek z cynamonem i też to rozważam, ale może ze 4 sloiczki na próbę bo nie wiem czy dobre [emoji6]

Ja je po prostu zjadam bo są pyszne [emoji39] ale można np do sałatki dać
Hahaha co do gruszek w occie to kiedyś pracowałam w takim powiedzmy barze i szefowa przyniosła właśnie gruszki w occie do sałatki, a jedna kucharka myślała, że to kompot i rozcieńczyła to nalała do dzbanków i sprzedawałyśmy jako kompot [emoji23][emoji23]

Hahaha co do gruszek w occie to kiedyś pracowałam w takim powiedzmy barze i szefowa przyniosła właśnie gruszki w occie do sałatki, a jedna kucharka myślała, że to kompot i rozcieńczyła to nalała do dzbanków i sprzedawałyśmy jako kompot [emoji23][emoji23]
[emoji23] [emoji23] [emoji23] to się ludzie pewnie dziwili co to za kompot [emoji23]

Ja na poczatku myślałam, że staszna lipa w zime, ale potem jak to przemyślałam to w lato nasze dzieci bedą już miały po pół roku to beda takie siedzace w wiekszosci to juz fajne i na kocyk na ogrodkui jakas hustawke czy nawet gdzies na wakacje z takim dzieckiem sie pojedzie.
I dodatkowo rozszerzanie diety wypada na okres, gdzie wszystkie warzywa i owoce świeże, młode :)

reklama
Do góry