reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny A planujecie może zrobić usg 3D albo 4D i w którym tyg najlepiej niby chyba od 18. Ja bym chciała mieć taką pamiątkę tylko się zastanawiam czy nie poczekać np do 28 tyg

reklama
Dziewczyny A planujecie może zrobić usg 3D albo 4D i w którym tyg najlepiej niby chyba od 18. Ja bym chciała mieć taką pamiątkę tylko się zastanawiam czy nie poczekać np do 28 tyg
A to ja myslalam, że przy prenatalnych to jest to 3d. My mamy zdjecie i na filmie obraz z 3D własnie z prenatalnych.

Cześć dziewczyny! U nas dzisiaj znowu upał! Ledwo dycham po spacerze z psem...

Porada na dzisiaj... A wy jakie łóżeczko wybieracie? Jakiej wielkości i gdzie będzie stało? Zobacz załącznik 882332
U nas łóżeczko jest po córce, Ona dostanie nowe. Będzie stało obok naszego łóżka ,plan jest tak jak z córką do pół roku a wyjdzie a praniu pewnie inaczej [emoji16]
Ale to tylko chwilke trwało, tyle co nam pokazał , cyknał fotki i tyle.
A to ja też na prenatalnych mam 3 d z płytką i zdjęciami.

Ja też boje się tego [emoji23] sutki są niedotkniecia a w nocy czasem gdzieś nimi zawadze to jaki ból...[emoji16]ogólnie mam małe piersi i też się zastanawiam czy w ogóle będę mieć mleko. Ehh
Wielość piersi nie ma znaczenia;)

Ogólnie dziewczyny pytajcie pierwsze dni położne laktacyjne! Ja byłam zielona, one mi tak pomogły.. karmię córkę do dzisiaj. Ale właśnie jestem na etapie już odstawienia bo to zbyt duży ból.. idzie sprawnie, został wieczorny ale nie wiem jak z niego zrezygnować..

No czekam do wtorku żeby na USG potwierdzić że nic nie jest Kruszynkowi. Odpoczywam cały dzień, nic nie boli mnie i nie mam plamien żadnych, więc trzymam się nadzieji że tylko plecy ucierpiały [emoji6]
Też się dużo Martwilam . kupiłam detektor tętna i jak się czegoś boję to sprawdzam bicie serduszka :)

reklama
Do góry