Olusiaczek19
Fanka BB :)
Dziewczyny A planujecie może zrobić usg 3D albo 4D i w którym tyg najlepiej niby chyba od 18. Ja bym chciała mieć taką pamiątkę tylko się zastanawiam czy nie poczekać np do 28 tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to ja myslalam, że przy prenatalnych to jest to 3d. My mamy zdjecie i na filmie obraz z 3D własnie z prenatalnych.Dziewczyny A planujecie może zrobić usg 3D albo 4D i w którym tyg najlepiej niby chyba od 18. Ja bym chciała mieć taką pamiątkę tylko się zastanawiam czy nie poczekać np do 28 tyg
A to ja myslalam, że przy prenatalnych to jest to 3d. My mamy zdjecie i na filmie obraz z 3D własnie z prenatalnych.
Ale to tylko chwilke trwało, tyle co nam pokazał , cyknał fotki i tyle.Aha no to ja takiego nie mam.
U nas łóżeczko jest po córce, Ona dostanie nowe. Będzie stało obok naszego łóżka ,plan jest tak jak z córką do pół roku a wyjdzie a praniu pewnie inaczej [emoji16]Cześć dziewczyny! U nas dzisiaj znowu upał! Ledwo dycham po spacerze z psem...
Porada na dzisiaj... A wy jakie łóżeczko wybieracie? Jakiej wielkości i gdzie będzie stało? Zobacz załącznik 882332
A to ja też na prenatalnych mam 3 d z płytką i zdjęciami.Ale to tylko chwilke trwało, tyle co nam pokazał , cyknał fotki i tyle.
Wielość piersi nie ma znaczeniaJa też boje się tego [emoji23] sutki są niedotkniecia a w nocy czasem gdzieś nimi zawadze to jaki ból...[emoji16]ogólnie mam małe piersi i też się zastanawiam czy w ogóle będę mieć mleko. Ehh
Też się dużo Martwilam . kupiłam detektor tętna i jak się czegoś boję to sprawdzam bicie serduszkaNo czekam do wtorku żeby na USG potwierdzić że nic nie jest Kruszynkowi. Odpoczywam cały dzień, nic nie boli mnie i nie mam plamien żadnych, więc trzymam się nadzieji że tylko plecy ucierpiały [emoji6]
Słyszysz juz fajnie? Ktory masz tydzien?Też się dużo Martwilam . kupiłam detektor tętna i jak się czegoś boję to sprawdzam bicie serduszka
Słyszę głośno i wyraźnie czasem maluszek się chowa i muszę go szukaćSłyszysz juz fajnie? Ktory masz tydzien?
A od kiedy słuchach? Ja mam 15+2 myślisz, że juz bedzie? Myślimy nad tym. Chociaz nie wiem czy sie opłaca, jak za miesiac mam czuć już. Szkoda, że nie mam od kogos pozyczyc.Słyszę głośno i wyraźnie czasem maluszek się chowa i muszę go szukać
A tydzień mam 17+4