reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

;) mam dokładnie takiego samego szałaputa tylko pół kilo lżejszy;D Ciężko mi zawsze się osłonić na czas, bo mój psiak nauczony chodzić po wszystkim i wszędzie ;)
No nam to wchodzi dosłownie na głowe [emoji16] jak tylko widzi, że w weekend otwieramy oczy to wbija sie miedzy nas w poduszkę i liże na zmiane [emoji16] bo w tygodniu 7 rano to dla niego zdecydowanie za wcześnie i śpi jak zabity.

reklama
Witajcie ![emoji274]
Właśnie wróciłam z zakupów ,nienawidzę kolejek! Najgorsza ze wszystkich sklepów to chyba biedronka [emoji849]
Byłam w Rossmanie i zakupiłam sobie oliwkę i płyn do kąpieli dzisiaj będzie testowanko[emoji846]Zapomniałam o sudocremie a praktycznie pojechałam do miasta specjalnie po niego ,ach ta moja pamiec [emoji1]

IMG_20180728_120744.jpg

Załączniki

• IMG_20180728_120744.jpg
    IMG_20180728_120744.jpg
    81,7 KB · Wyświetleń: 206
No nam to wchodzi dosłownie na głowe [emoji16] jak tylko widzi, że w weekend otwieramy oczy to wbija sie miedzy nas w poduszkę i liże na zmiane [emoji16] bo w tygodniu 7 rano to dla niego zdecydowanie za wcześnie i śpi jak zabity.
Martwię się co to będzie po porodzie, bo tak jak piszesz nasz psiak jest jak dziecko, też jest między nami, dosłownie wszędzie za mną chodzi. I nie wiem jak to będzie z dzieckiem później. Głupio to brzmi, ale nie chce aby pies ucierpiał po porodzie ;(

Też mam, ale w ogóle nie używam . W sumie żadnych wyników nie dostałam. Wszystko lekarz wpisuje do karty i grupę krwi mam tylko na piśmie. I w sumie nie wiem czy to dobrze?
Ja właśnie też tak miałam i stoczyłam o to duża awanturę i zmieniłam przychodnie , w tej drugiej mi powiedzieli że muszę mieć oryginały bo potem mogę mieć problemy w szpitalu ..z oryginałów udało mi.sie póki co uzyskać grupę krwi a co do reszty mam tylko kopię ,które też mi nie chętnie zrobiono .

Ja właśnie też tak miałam i stoczyłam o to duża awanturę i zmieniłam przychodnie , w tej drugiej mi powiedzieli że muszę mieć oryginały bo potem mogę mieć problemy w szpitalu ..z oryginałów udało mi.sie póki co uzyskać grupę krwi a co do reszty mam tylko kopię ,które też mi nie chętnie zrobiono .
Z tym, że ja pytałam czy te wyniki ksero robić czy cokolwiek. W przychodni twierdzą, że nie są potrzebne. A moja doktor pracuje w szpitalu, w którym chcę rodzić.

Z tym, że ja pytałam czy te wyniki ksero robić czy cokolwiek. W przychodni twierdzą, że nie są potrzebne. A moja doktor pracuje w szpitalu, w którym chcę rodzić.
Ja mam wszystkie oryginały u siebie. Wszystkie usg, krew mocz, cytologia. Na wizycie lekarz/położna wpisuje wszystkie wyniki do karty ciąży. A kartę też mam zawsze przy sobie. Także to dla mnie dziwne. Na porodówce chcą oryginały badań, xerują sobie i wszystkie oryginały ci oddają. Także ja bym zrobiła awanturę ;)
A grupę krwi to u mnie oryginał wpinają do karty ciąży, żeby na pewno zawsze mieć przy sobie.

Ja mam dwa 20 kilowe psiaki. Także jakby któryś na mnie wskoczył to bym nie wstała :)

olakaczmarek7, ja od razu kupuje łóżeczko 120x60, normalne szczebelkowe, z regulowaną wysokością. Będę stało u nas w sypialni :)

Ja też mam wszystko uporządkowane w jednym miejscu -kartę ciąży, oryginały badań- krew ,mocz, grupę krwi itp nie mam tylko cytologii... [emoji6]

Co do łóżeczka, kołyski itp .to powiem wam że mi się podoba wszystko ,najchętniej wykupiłabym cały arsenał dla bobasa[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja napewno będę miała łóżeczko drewniane też takie 120×60.Zastanawiam się jeszcze nad takim łóżeczkiem dostawnym,ale sama niewiem czy to dobry pomysł, co myślicie o takim łóżeczku dostawnym?[emoji846]
Pokaże wam przykładowe zdjęcie ściągnięte z Neta, nie chodzi mi o to konkretne tylko coś w tym stylu [emoji4]
Screenshot_20180728-124748.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180728-124748.jpg
    Screenshot_20180728-124748.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 174
reklama
Ja też mam wszystko uporządkowane w jednym miejscu -kartę ciąży, oryginały badań- krew ,mocz, grupę krwi itp nie mam tylko cytologii... [emoji6]

Co do łóżeczka, kołyski itp .to powiem wam że mi się podoba wszystko ,najchętniej wykupiłabym cały arsenał dla bobasa[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja napewno będę miała łóżeczko drewniane też takie 120×60.Zastanawiam się jeszcze nad takim łóżeczkiem dostawnym,ale sama niewiem czy to dobry pomysł, co myślicie o takim łóżeczku dostawnym?[emoji846]
Pokaże wam przykładowe zdjęcie ściągnięte z Neta, nie chodzi mi o to konkretne tylko coś w tym stylu [emoji4]Zobacz załącznik 882399

To łóżeczko mocuje się jakoś do łóżka? Bałabym się, że jak się odsunie to dziecko wpadłoby mi w szparę między łóżkiem a łóżeczkiem

Do góry