olakaczmarek7
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy wczoraj oglądałyście ten teleturniej "The wall - wygraj marzenia". Tam opisywali historie swoją i wyłam jak bóbr, mój mąż miał ze mnie niezłą brechę. A na początku ciąży jak zobaczyłam kobietę w ciąży albo malutkie dziecko to miałam łzy w oczachOj też tak mam, po prostu ryczę z byle powodu..ot tak ,albo ryczę przy tv , przy różnych programach które mnie wzruszają [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ehh...Ja ryczę ostatnio ciągle. Mam bardzo nerwowy okres w życiu, nic nie idzę tak jak powinno. Czekają mnie różne komisje, sprawa w sądzie prawdopodobnie przeciwko ZUS i ogólnie nerwowka. Do tego stopnia, że nie jestem w stanie skupić się na niczym innym, nie mam siły niczym się cieszyć. Mam nawet wrażenie, że pogadam w depresję z powodu tego stresu. W dodatku mam problem z ciśnieniem (już mam leki) i każda taka komisja to ciśnienie 150/100 i cukier 300 więc coraz bardziej martwię się o maleństwoNie wiem czy wczoraj oglądałyście ten teleturniej "The wall - wygraj marzenia". Tam opisywali historie swoją i wyłam jak bóbr, mój mąż miał ze mnie niezłą brechę. A na początku ciąży jak zobaczyłam kobietę w ciąży albo malutkie dziecko to miałam zły w oczach
My planujemy taką kołyske. Znajoma ma do sprzedania za 40zl taka sama tylkp ciemna, chcemy ja opalic, odmalowac i bedzie stała kolo lozka w sypialni, a pozniej jak juz bedzie troszke wiekszy to łóżeczko mamy juz zaklepane po bracie [emoji3]Cześć dziewczyny! U nas dzisiaj znowu upał! Ledwo dycham po spacerze z psem...
Porada na dzisiaj... A wy jakie łóżeczko wybieracie? Jakiej wielkości i gdzie będzie stało? Zobacz załącznik 882332
Tez taką planuję [emoji4] koleżanka miła i chwalila bardzoMy planujemy taką kołyske. Znajoma ma do sprzedania za 40zl taka sama tylkp ciemna, chcemy ja opalic, odmalowac i bedzie stała kolo lozka w sypialni, a pozniej jak juz bedzie troszke wiekszy to łóżeczko mamy juz zaklepane po bracie [emoji3]Zobacz załącznik 882360
Ja jak powiedziałam do męża drugi trymestr to patrzył jak na wariatkę i chyba sprawdził w necie[emoji23]A w ramach rozrywki wam napisze że wczoraj siedziałam i ryczałam z byle powodu (ostatnio często tak mam [emoji12] czyżby hormony? [emoji23]) i mój M taki zrezygnowany już siadł koło mnie i mówi "wiesz, ten twój drugi kwartał to nie najlepiej na Ciebie działa" [emoji23] i tym kwartałem mnie mega rozbawił [emoji23] [emoji23] [emoji23]