reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Ja jak powiedziałam do męża drugi trymestr to patrzył jak na wariatkę i chyba sprawdził w necie[emoji23]
Ja ostatnio byłam w szoku bo ktoś sie pytał ktory miesiac a maz ze czwarty, a ja wow moze powiesz ze wiesz jeszcze ktory tydzien a on " no 15 przeciez" a ja koopara w dół.. Chyba tez ma aplikacje albo liczy tygodnie [emoji23]

reklama
Ja ostatnio byłam w szoku bo ktoś sie pytał ktory miesiac a maz ze czwarty, a ja wow moze powiesz ze wiesz jeszcze ktory tydzien a on " no 15 przeciez" a ja koopara w dół.. Chyba tez ma aplikacje albo liczy tygodnie [emoji23]
Hahaha...Ale mój też o dziwo w miarę zorientowany. Ostatnio kolega mu się pochwalił, że ojcem będzie i mówi, że żona w 12 tc a on z dumą że jego w 15tc [emoji6] widzę, że dojrzałe ojcostwo pozytywnie na niego wpływa. Na poprzednie dzieci czekał i nie powiem, że nie kocha ich bo bym sklalamala ale na to czeka jakoś wyjątkowo

Hahaha...Ale mój też o dziwo w miarę zorientowany. Ostatnio kolega mu się pochwalił, że ojcem będzie i mówi, że żona w 12 tc a on z dumą że jego w 15tc [emoji6] widzę, że dojrzałe ojcostwo pozytywnie na niego wpływa. Na poprzednie dzieci czekał i nie powiem, że nie kocha ich bo bym sklalamala ale na to czeka jakoś wyjątkowo
Jak to mówią pierwsze dla Boga, drugie dla ludzi, trzecie dla rodziców [emoji16]

Mój się w tygodniach w ogóle nie łapie i mówi że tego nigdy nie ogarnie [emoji23] ale wie na kiedy termin i w którym jestem miesiącu to już i tak dużo haha

Mój się w tygodniach w ogóle nie łapie i mówi że tego nigdy nie ogarnie [emoji23] ale wie na kiedy termin i w którym jestem miesiącu to już i tak dużo haha
Zrobiłam mojemu test i pytam który tydz.
Nie wiem
W którym miesiącu jestem?
W lipcu- z uśmiechem[emoji23]
Tylko termin zna.
Mój chyba najbardziej zakręcony, ledwo najważniejsze daty zapamiętuje, ale od zawsze czasu nie liczy.hahaha

Taa to mój po tylu latach ostatnio sie okazało, że nie wie jaki mam kolor oczu. Widać, że w oczy to on nie patrzył [emoji23]

Ojej, to tak z premedytacja?
Moj pies to całe 6kg i czasami jak słyszy, że cos sie dzieje na ulicy to nie patrzy po czym biegnie byle do okna i nie raz juz mi przez brzuch przeleciał. Biedny Bibek [emoji14] już mam odruch zasłaniania brzucha jak leze na kanapie.
;) mam dokładnie takiego samego szałaputa tylko pół kilo lżejszy;D Ciężko mi zawsze się osłonić na czas, bo mój psiak nauczony chodzić po wszystkim i wszędzie ;)

reklama
Do góry