Dziękuję [emoji8] mowils lekarka ze nikt mi zdjęcia nie zrobi. Mam nadzieję że i ja dotrwam [emoji8]Arielka, moja siostra też miała ząb do kanałowego w ciąży, teoretycznie można zrobić zdjęcie, ale lekarze niestety raczej się boją. Nikt się nie chciał tego podjąć. Ona miała tylko co jakiś czas wymieniane to lekarstwo i jakoś dotrwała do porodu. Tak że da się to przeżyć, nie martw się;*
reklama
Asia92
Fanka BB :)
Słuchajcie bo sama nie wierzę, wyszłam od lekarza i mówi że na 950% będzie dziewczynka, a już straciłam nadzieję bo w rodzinie sami chłopcy. To cud! Siedzę i wyje bo nie mogę uwierzyć, nastawialam się na syna. To taka moja wisienka na torcie.Zeby tylko zdrowa była.
Super, gratulacje!
marzenka1810
Anga gratuluję córci! Super wiadomość [emoji7]
marzenka1810
Hm dziwne i ciekawe zarazem
Cykle tak do 40dni max. No przestałam tak właśnie jak okres nie przyszedł i długo go nie mialam
Stelka38
Wróciłam od lekarza. Wiadomość najważniejsza - dzidziol ma się dobrze, serducho mu wali 160 i wywija rękami i nogami i urósł do 10 cm - czyli wielkością dorownał mięsniakowi i niedługo zacznie go przerastac. Trafiłam na bardzo dokładnego lekarza. Długo mnie badał i robił bardzo szczegółowe USG. Plamienie było widoczne podczas badania. Ale przyczyna nie znaleziona. Wszystko jest dobrze, nic się nie odkleja, krwiaka nie ma, szyjka w porządku. Mam brać nospe i magez cały czas , żeby nie dopuścić do skurczow macicy. W razie silnych bólów czopki SCOPOLAN. zakazana pozycja siedząca ( tylko do jedzenia) żeby nie ugniatac brzucha. Leżeć nie muszę ale bardzo się oszczędzać . W razie jakby pojawiła się żywa krew to do szpitala . Dziękuje Wam bardzo za rady i kciuki dobrze mieć takie Koleżanki z forum.
Super że wszystko jest ok [emoji4][emoji4]Wróciłam od lekarza. Wiadomość najważniejsza - dzidziol ma się dobrze, serducho mu wali 160 i wywija rękami i nogami i urósł do 10 cm - czyli wielkością dorownał mięsniakowi i niedługo zacznie go przerastac. Trafiłam na bardzo dokładnego lekarza. Długo mnie badał i robił bardzo szczegółowe USG. Plamienie było widoczne podczas badania. Ale przyczyna nie znaleziona. Wszystko jest dobrze, nic się nie odkleja, krwiaka nie ma, szyjka w porządku. Mam brać nospe i magez cały czas , żeby nie dopuścić do skurczow macicy. W razie silnych bólów czopki SCOPOLAN. zakazana pozycja siedząca ( tylko do jedzenia) żeby nie ugniatac brzucha. Leżeć nie muszę ale bardzo się oszczędzać . W razie jakby pojawiła się żywa krew to do szpitala . Dziękuje Wam bardzo za rady i kciuki dobrze mieć takie Koleżanki z forum.
reqiem
Ufff już się bałam! Bardzo sie ciesze, ze jest ok i Ty bedziesz spokojna? Mam nadzieje, że zmienisz na stałe ? Moze masz zdjecie jakies ? [emoji16][emoji16]Wróciłam od lekarza. Wiadomość najważniejsza - dzidziol ma się dobrze, serducho mu wali 160 i wywija rękami i nogami i urósł do 10 cm - czyli wielkością dorownał mięsniakowi i niedługo zacznie go przerastac. Trafiłam na bardzo dokładnego lekarza. Długo mnie badał i robił bardzo szczegółowe USG. Plamienie było widoczne podczas badania. Ale przyczyna nie znaleziona. Wszystko jest dobrze, nic się nie odkleja, krwiaka nie ma, szyjka w porządku. Mam brać nospe i magez cały czas , żeby nie dopuścić do skurczow macicy. W razie silnych bólów czopki SCOPOLAN. zakazana pozycja siedząca ( tylko do jedzenia) żeby nie ugniatac brzucha. Leżeć nie muszę ale bardzo się oszczędzać . W razie jakby pojawiła się żywa krew to do szpitala . Dziękuje Wam bardzo za rady i kciuki dobrze mieć takie Koleżanki z forum.
Camilla29love
Super !Tak bardzo się cieszę że u maleństwa wszystko wporzadku [emoji5]No i ty też już odetchnęłaś z ulgą [emoji846]Wróciłam od lekarza. Wiadomość najważniejsza - dzidziol ma się dobrze, serducho mu wali 160 i wywija rękami i nogami i urósł do 10 cm - czyli wielkością dorownał mięsniakowi i niedługo zacznie go przerastac. Trafiłam na bardzo dokładnego lekarza. Długo mnie badał i robił bardzo szczegółowe USG. Plamienie było widoczne podczas badania. Ale przyczyna nie znaleziona. Wszystko jest dobrze, nic się nie odkleja, krwiaka nie ma, szyjka w porządku. Mam brać nospe i magez cały czas , żeby nie dopuścić do skurczow macicy. W razie silnych bólów czopki SCOPOLAN. zakazana pozycja siedząca ( tylko do jedzenia) żeby nie ugniatac brzucha. Leżeć nie muszę ale bardzo się oszczędzać . W razie jakby pojawiła się żywa krew to do szpitala . Dziękuje Wam bardzo za rady i kciuki dobrze mieć takie Koleżanki z forum.
Słuchajcie bo sama nie wierzę, wyszłam od lekarza i mówi że na 950% będzie dziewczynka, a już straciłam nadzieję bo w rodzinie sami chłopcy. To cud! Siedzę i wyje bo nie mogę uwierzyć, nastawialam się na syna. To taka moja wisienka na torcie.Zeby tylko zdrowa była.
Gratuluję też już się nie mogę doczekać żeby dowiedzieć się kto tam siedzi ale ja od początku obstawiam chłopca, ciekawe czy przeczucie się sprawdzi choć gdyby była dziewczynka to byłaby bardzo miła niespodzianka
Właściwie to mi wszystko jedno, ale fajnie byłoby już wiedzieć
reklama
Stelka38
Mam trzy zdjęcia, na jednym jest czubek głowy bejbika, na drugim szyjka macicy a na trzecim gigant miesniak. Takiego pokazowego z całym maluchem mi nie dał. Lekarz zwrócił uwagę, że mój prowadzący przegapil termin badań prenetalnych bo już powinnam mieć zrobiony test pappa a nie miałamUfff już się bałam! Bardzo sie ciesze, ze jest ok i Ty bedziesz spokojna? Mam nadzieje, że zmienisz na stałe ? Moze masz zdjecie jakies ? [emoji16][emoji16]