reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

@Stelka38 ja bym poszła gdzieś tak czy inaczej. Może miesniak nie ma nic do rzeczy, może to jakaś infekcja na szybko do przeleczenia. Ale nie ma co gdybac, a tak to przynajmniej będziesz mieć spokojną głowę.

reklama
Sugerowalam się tym, co mi mówi aplikacja, jeśli chodzi o te trymestry ;)
Zobacz załącznik 881917
Też chłopak ma być, imię robocze, żeby nie było ;)
Ja nawet specjalnie zapytalam lekarza kiedy dokładnie zaczyna się II trymestr bo pogubic sie mozna w tych tygodniach [emoji4] to powiedzial ze skończony 14, czyli 14+0. Lekarze to inaczej licza. Tak czy inaczej, Twoja aplikacja mowi Ci prawde [emoji4]

Szczęśliwe Mamusie Styczniowe [emoji4]

[emoji110][emoji110][emoji110]za wizyty:

27.07 :
@Anga79 wizyta

30.07 - @Monika 11118 wizyta, @Stelka38 wizyta, @MojrAnka wizyta
31.07 - @marzenka1810 wizyta, @Lilli1234 wizyta @Kokoszka356 wizyta, @martag86 połówkowe
01.08 - @reqiem wizyta
02.08 - @Tasza wizyta
03.08 - @kropka4x4 wizyta, @Camilla29love wizyta
06.08 - @martag86 wizyta
07.08 @justys0702 wizyta
09.08 @Asiula86 wizyta
08.08 - @olakaczmarek7 wizyta, @Justyna16235
10.08 - @arielka94 wizyta
13.08 - @Zuzanka1402 - wizyta
14.08 - @violetta.sc wizyta, @bojąca wizyta
16.08 - @olakaczmarek7 połówkowe, @Kicia_83 wizyta @Olusiaczek19 wizyta @Anga79 połówkowe
20.08 - @MojrAnka połówkowe, @paulenka91 połówkowe, @Dariana wizyta
21.08 - @eulalia83 połówkowe
22.08 - @Talka92 wizyta
23.08 - @Misza95 połówkowe
27.08 - @Zuzanka1402 połówkowe
30.08 - @Asiula86 wizyta, @perell wizyta
31.08 - @Lilli1234 wizyta,
04.09 - @bojąca połówkowe
20.09 - @Asiula86 połówkowe
25.09 - @kropka4x4 połówkowe

Piszcie swoje wizyty to dopisze do kalendarza [emoji4]

Link do: Styczniówki 2019r.

Link do naszej tabelki, dopisujcie sie , a jak ktos ma problem to dajcie dane, to Was dopisze.

@Anga79 kciuki zaciśniete [emoji7] o ktorej masz wizyte i ktory masz tydzien dzis?
Udanego piąteczku dziewczynki[emoji173][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji173]

Moja wizyta 31.07 :)

Ja nawet specjalnie zapytalam lekarza kiedy dokładnie zaczyna się II trymestr bo pogubic sie mozna w tych tygodniach [emoji4] to powiedzial ze skończony 14, czyli 14+0. Lekarze to inaczej licza. Tak czy inaczej, Twoja aplikacja mowi Ci prawde [emoji4]
I tego sie trzymam :)

@Stelka38 lepiej nie zwlekaj i podjedź do szpitala na dyżur to od razu Cię przyjmą.
Co do zadyszki to przy tych upalach wejście na pierwsze piętro to już wyczyn.
Noc kiepska, kilka godzin spałam bo w sypialni na poddaszu saunę mamy, jeszcze ta pełnia i stres przed wizytą. Dość już mam upałów.
Wizyta na 15.15, stres już od 2 dni.

Hej Dziewczyny, wstałam i zastanawiam się czy nie poszukać porady lekarskiej gdzieś indziej. Mój niepokój wzrasta bo ilość ciemnej wydzieliny się zwiększyła. Pobolewa mnie brzuch jak na @. Normalnie się czuje jakby okres się zaczynał. Może poszukać jakiegoś prywatnego gabinetu gdzie ktoś by mnie przyjął.
Stelka w ogole sie nie zastanawiaj tylko szukaj jakies wizyty na cito z porzadnym ganinetem, a jak sie nie uda na dzisiaj to jedz na IP. Moze ja sie nie znam, ale skad lekarz ma wiedziec, że wszystko ok z dzieckiem bez usg i jest ok? Po szyjce macicy stwierdził, że rośnie ? Z czegoś ta ciemna wydzielina się zbiera i nie ma co czekać do poniedziałku.

reklama
Do góry