reklama
Artemida90
Fanka BB :)
@Artemida90 Gratulacje
Dziękuje moja 1 ciaza po 2,5 latach starań
paulenka91
Tak mniej więcej jak ja[emoji3]ale jakoś panikuję bo już brzuch boli mnie mniej niż parę dni temu.no ale piersi nadal bolesne przy dotyku i napięte.Dziękuje moja 1 ciaza po 2,5 latach starań
Artemida90
Tak mniej więcej jak ja[emoji3]ale jakoś panikuję bo już brzuch boli mnie mniej niż parę dni temu.no ale piersi nadal bolesne przy dotyku i napięte.
U mnie nic cisza. Wczoraj mnie jajniki bolały a dzisiaj oprócz chwilowych mdłości to nic mi nie dolega. Rano wyszła mi opryszczka na ustach
olakaczmarek7
Witamy! To prawie tak jak ja. U mnie po 38 miesiącach starańDziękuje moja 1 ciaza po 2,5 latach starań
Mnie też już tak nie boli jak ostatnio dziś praktycznie w ogóle nie czuję ale to chyba dobrze, co?Tak mniej więcej jak ja[emoji3]ale jakoś panikuję bo już brzuch boli mnie mniej niż parę dni temu.no ale piersi nadal bolesne przy dotyku i napięte.
I jak tam objawy ?są jakieś czy cisza?Witamy! To prawie tak jak ja. U mnie po 38 miesiącach starań
paulenka91
Kurde cisza niby coś tam czuje ale delikatnie. Masakra jedynie slowem[emoji4]I jak tam objawy ?są jakieś czy cisza?
Słuchajcie u mnie też brzuch nic tylko piersi hmmm[emoji846]Kurde cisza niby coś tam czuje ale delikatnie. Masakra jedynie slowem[emoji4]
reklama
A ogólnie już nie pamiętam jak było z Majka jak chodziłam w ciąży więc nie porównam jedynie co to tylko metaliczny posmak wody przy płukaniu ust[emoji22]Kurde cisza niby coś tam czuje ale delikatnie. Masakra jedynie slowem[emoji4]