Artemida90
Fanka BB :)
Baardzo wstępnie dołączam do was [emoji846] nieśmiało [emoji4][emoji4] bo jeszcze bladzioch ale jutro z rańca powtarzam [emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co lekarz to co innego gada mój od razu kazał mi brać prenatal uno. Bo że to niby najlepsze na rynku teraz i zapewniał że nikt mu wakacji za reklamę nie oferował  a co do innych leków to polecił mi też w razie mdłości i zgagi krople Imbifem, które dwie godziny temu wzielam po raz pierwszy i jak na razie czuje poprawę. Może nie minęło całkiem ale i tak czuję ulgę. zobaczymy czy jutro też tak będą działaćJa biorę kwas foliowy i falvit mama chociaż gin na wizycie powiedział że jeszcze nie ma potrzeby brać dodatkowych witamin, najważniejszy jest kwas foliowy
Dziękuję , w październiku poroniłam tylko wtedy ciąża się zatrzymała już na etapie 4 tygodnia gdzieś .@alla31trzymaj się i staraj się nie denerwować. Wszystko musi być dobrze!!!
@Inka91 skoro Ty już tutaj, to ja też się witam Od paru dni ukradkiem podczytuję bo jakoś nie mam jeszcze odwagi oficjalnie dołączyć. Wstępnie wyliczyłam sobie termin na 21.01, od 3 dni codziennie robię test bo nie mogę uwierzyć w kolejne szczęścieA jednocześnie nerwy mnie zjadają bo wizyta dopiero za równy miesiąc. Na razie staram się nie nastawiać za bardzo żeby się nie rozczarować, ale nie będę się już ukrywać
Dobry wieczór. Ten dzień niestety okazała się dla mnie pechowyOd rana zaczęłam obserwowac u siebie niestety plamieniePojechałam na IP do szpitala, no i niestety wiem że nic nie wiem. W samym badaniu nic niepokojącego,macica powiększona adekwatnie do wieku ciąży ..ale na USG jest tylko sam pęcherzyk i ciałko żółte i jak to lekarka okreslila w środku jakiś zarodek się rysuje dopiero. Powiedziala że na tym etapie nie jest w stanie mi powiedzieć czy ta ciąża się uda czy się nie uda ,ani skąd te plamienia ..mam zrobić USG za parę dni. Wykituję chyba z nerwów.
alla31, ja w poprzedniej ciąży dużo plamiłam, od razu duphaston i odpoczynek i urodziłam zdrową dziewczynkę. U mnie zarodek również był późno widoczny, stresu miałam dużo. Będzie dobrze. Dostałaś jakieś tabletki? Duphaston lub luteina?Dobry wieczór. Ten dzień niestety okazała się dla mnie pechowy [emoji52] Od rana zaczęłam obserwowac u siebie niestety plamienie [emoji58] Pojechałam na IP do szpitala, no i niestety wiem że nic nie wiem. W samym badaniu nic niepokojącego,macica powiększona adekwatnie do wieku ciąży ..ale na USG jest tylko sam pęcherzyk i ciałko żółte i jak to lekarka okreslila w środku jakiś zarodek się rysuje dopiero. Powiedziala że na tym etapie nie jest w stanie mi powiedzieć czy ta ciąża się uda czy się nie uda ,ani skąd te plamienia ..mam zrobić USG za parę dni. Wykituję chyba z nerwów.
Dorciu nie dziekuje Kochana[emoji8] mam nadzieje, ze bedzie mialam rodzenstwo. Wszystko na 100% potwierdzi sie 5 czerwca. I wtedy pochwale sie tym na naszych wspolnych watkach[emoji4] jak narazie to nie chce zapeszac[emoji4]Justys przepraszam,że wyskakuje tu ale mój szpiegowski wzrok Cię namierzyl Kochana gratuluję z całego serca [emoji173][emoji173][emoji173] Lilcia będzie mieć rodzeństwo