reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Żłobki nie są takie złe. Mój skończył rok dwa tyg temu i zaczął adaptacje w prywatnym ( bo w państwowym jest na 360 miejscu) ;) i żłobek jest super! Max 10 dzieciaczków w grupie 3 panie, kamerki, i jeszcze jest dofinansowanie więc płacimy grosze. Jak dla mnie lepszy żłobek niż niania, dziecko o wiele szybciej się rozwija. Mój chodzi od 2 tyg, a tyle nowych rzeczy podłapał od innych dzieci ze szok :) a na serio panikowałam przez pół macierzyńskiego co robić ;)

Ja smakowałam się oliwką z rossmanna dla kobiet w ciąży, taką fioletową i Palmersem. Jedno rano, drugie wieczorem. Teraz też planuję sobie zakupić. :) wyszły mi tylko 3 kreseczki tydzień przed porodem także spoko
Tez kupilam sobie ta oliwke Rossmannowa, zobaczymy...wiem że geny i itd. Ale może chociaż jak mają być to może ciut mniejsze [emoji6]

reklama
Lilli1234 a skąd jesteś? "Dobrze" wiedzieć, że nie tylko u nas takie absurdy są ;) Mąż się śmiał, że pani dyrektor ze żłobka o ciąży wiedziała wcześniej niż moi rodzice :eek: Ale grunt to znać zasady i się dostosować ;)

Ja mam taka [emoji5]
20180725_124152.jpg

Załączniki

• 20180725_124152.jpg
    20180725_124152.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 269
Ja też jestem fanką żłobka [emoji3] nie wyobrażam sobie "siedzieć" w domu dłużej niż do skończenia przez dziecko roku. W żłobku jest super, mój pierwszy zaliczył żłobek potem przedszkole i jest mega śmiałym otwartym dzieckiem które nie boi się pójść na plac zabaw do nieznanych sobie dzieci. Teraz idzie do szkoły-zerowki i się cieszy że pozna nowe dzieci :-)

Ja mam umowę do końca listopada, potem do porodu mi przedłuża i poszukam nowej pracy bo i tak chciałam zmienić. Narazie jednak cieszę się z tego że mogę być w domu i mieć długie piękne wakacje :-))

To ja[emoji28] właśnie siedze na ogródku patrze na pranie uradowana, że taka pogoda i pranie szybko wyschnie [emoji23] gdzie te lata, że sie cieszyło z pogody żeby iść na dach i sie opalać pół dnia wysmarowana olejem [emoji23][emoji23][emoji23]
Screenshot_20180725-124250.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180725-124250.jpg
    Screenshot_20180725-124250.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 257
reklama
To ja[emoji28] właśnie siedze na ogródku patrze na pranie uradowana, że taka pogoda i pranie szybko wyschnie [emoji23] gdzie te lata, że sie cieszyło z pogody żeby iść na dach i sie opalać pół dnia wysmarowana olejem [emoji23][emoji23][emoji23] Zobacz załącznik 881329
A ja siedze na ogródku i się opalam :-) pranie już dawno porobione i teraz nabiera mocy na prasowanie [emoji16]

Do góry