paulenka91
Fanka BB :)
Dziewczyny dziś taka duchota że normalnie leje się że mnie położyłam się bo zmęczenie na maxa jakieś.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego nie warto się dla pracy poświęcać chyba że ktoś ma na prawdę wyjątkowego szefa. Ja mam umowę do 07.2020r więc teoretycznie powrót mam ale nie chce już tam pracować poza tym mi też nie będzie miał kto z dzieckiem zostać więc chyba nie mam wyboru jak zostać w domu.Moja umowa do listopada i do porodu przedłuża i tyle. Za mój etat nikogo nie wzięli tylko ucięli. 7 lat tam pracowałam i takie podziękowanie.
Dlatego nie warto się dla pracy poświęcać chyba że ktoś ma na prawdę wyjątkowego szefa. Ja mam umowę do 07.2020r więc teoretycznie powrót mam ale nie chce już tam pracować poza tym mi też nie będzie miał kto z dzieckiem zostać więc chyba nie mam wyboru jak zostać w domu.