reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Gratuluję kolejny syneczek[emoji7]od wczoraj czekałam na wieści od Ciebie. Cudownie[emoji7]
Dziękuję i wzajemnie. Przepraszam Cię , że tak długo musiałaś czekać [emoji5] ale nie miałam juz wczoraj na nic siły. Najważniejsze, że nasze dzidziole mają się dobrze bo wtedy i my jesteśmy szczęśliwe i nie musimy się już martwić.
Właśnie wróciłam ze szkoły - byłam z dokumentami odnośnie tego mojego awansu zawodowego nauczyciela. Oczywiście każdy chciał chwilę porozmawiać i zeszło 3 godziny a ja już zgłodniałam. Dzisiaj ide na łatwiznę kupiłam bagietki pieczarki i ser żółty i będą zapiekanki [emoji16]
Pozdrawiam [emoji8]

Dziewczyny które już rodziły czy któraś z was miała problem z porodem wcześniejszym zakleszczenie dziecka ? Czy kolejny poród naturalny czy cc rozmawialiście już z lekarzami ?

Hej:) czytam Was dziewczyny i żałuję, że nie zawsze mam czas żeby odpisać. W domu mam 15 miesięcznego malucha którego poród wspominam bardzo dobrze :) między innymi dlatego tak szybko zdecydowaliśmy się na drugie. Urodziłam drogami natury, poród był wywoływany w 41 tygodniu ciąży. Wszystko trwało około 4h od pojawienia się pierwszych skurczy, pod koniec położna sama zaproponowała mi znieczulenie i po jego podaniu urodziłam w 15 minut, więc się nie nacierpiałam, mam nadzieję że ten poród przebiegnie równie sprawnie. Sama bardzo bałam się porodu po tym jak się naczytałam tego co piszą w internecie...

reklama
Powiem Wam że weszłam do hm ale tam zbytnio wyprzedaży nie było no i drogo jak pieron. Zajde kiedy do Pepco może coś wyczaje u nas w Tesco też jest fajny dział i można coś kupić po promocji. ja o porodzie nie myślę póki co bo pewnie dlatego że nie rodziłam jeszcze i nie wiem z czym to się wiąże[emoji23]

Do góry