Trzymam kciuki [emoji106]Gratuluję synusia[emoji173]
Mam nadzieję że i ja niebawem usłyszę że będę miała syna [emoji2]
reklama
Dziękuję i wzajemnie. Przepraszam Cię , że tak długo musiałaś czekać [emoji5] ale nie miałam juz wczoraj na nic siły. Najważniejsze, że nasze dzidziole mają się dobrze bo wtedy i my jesteśmy szczęśliwe i nie musimy się już martwić.Gratuluję kolejny syneczek[emoji7]od wczoraj czekałam na wieści od Ciebie. Cudownie[emoji7]
Właśnie wróciłam ze szkoły - byłam z dokumentami odnośnie tego mojego awansu zawodowego nauczyciela. Oczywiście każdy chciał chwilę porozmawiać i zeszło 3 godziny a ja już zgłodniałam. Dzisiaj ide na łatwiznę kupiłam bagietki pieczarki i ser żółty i będą zapiekanki [emoji16]
Pozdrawiam [emoji8]
Dziękuję[emoji4]O jak cudownie!![emoji7] Witaj Leoś! Gratuluję[emoji4]
Dziękuję [emoji16][emoji9][emoji8]Gratuluję synka [emoji173] piękne imię :-)
Dziękuję [emoji16][emoji8]Witamy Leosia [emoji173] [emoji3]
@eulalia83 gratuluję synka[emoji3][emoji3][emoji3]
Dziewczyny które już rodziły czy któraś z was miała problem z porodem wcześniejszym zakleszczenie dziecka ? Czy kolejny poród naturalny czy cc rozmawialiście już z lekarzami ?
Hej czytam Was dziewczyny i żałuję, że nie zawsze mam czas żeby odpisać. W domu mam 15 miesięcznego malucha którego poród wspominam bardzo dobrze między innymi dlatego tak szybko zdecydowaliśmy się na drugie. Urodziłam drogami natury, poród był wywoływany w 41 tygodniu ciąży. Wszystko trwało około 4h od pojawienia się pierwszych skurczy, pod koniec położna sama zaproponowała mi znieczulenie i po jego podaniu urodziłam w 15 minut, więc się nie nacierpiałam, mam nadzieję że ten poród przebiegnie równie sprawnie. Sama bardzo bałam się porodu po tym jak się naczytałam tego co piszą w internecie...
Dziękuję[emoji4]@eulalia83 gratuluję synka[emoji3][emoji3][emoji3]
reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Powiem Wam że weszłam do hm ale tam zbytnio wyprzedaży nie było no i drogo jak pieron. Zajde kiedy do Pepco może coś wyczaje u nas w Tesco też jest fajny dział i można coś kupić po promocji. ja o porodzie nie myślę póki co bo pewnie dlatego że nie rodziłam jeszcze i nie wiem z czym to się wiąże[emoji23]