reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Wiadomo że nie ze wszystkiego się zrezygnuje ,najgorzej jest z moim mężem on właśnie jada takie syfiaste rzeczy ,nie potrafię mu przetłumaczyć [emoji57]
Ja np. Często patrzę na składy jogurtów ,soków ...właśnie przeskanowałam moje soki i są ok [emoji846]
Co do zupki chińskiej kiedyś jadłam i powiem wam że całkiem często ale odkąd koleżanka mi opowiedziała że komuś tam się robal wynurzył to przysięgam że od tamtej pory nie tknęłam a to już będzie z dwa lata [emoji1]
Ja kiedyś miałam robaka w wodzie mineralnej niegazowanej.. Zamknietej oczywiacie, serio nie wien jakim cudem w wodzie robal. Jak pogrzebie to mam gdzieś zdjecie

reklama
Ja kiedyś miałam robaka w wodzie mineralnej niegazowanej.. Zamknietej oczywiacie, serio nie wien jakim cudem w wodzie robal. Jak pogrzebie to mam gdzieś zdjecie
Serio w wodzie mineralnej ?Masakra ...Ja na całe szczęście tylko z opowiadań słyszałam ,nigdy się nie spotkałam z takim czymś

Spotkałam się natomiast z czymś innym ,przy którym robaczek to akurat miła niespodzianka[emoji39]Pracowałam trochę na produkcji ,nie będę tutaj mówić o co chodzi bo to jest poprostu dla mnie obrzydliwe ,chce to usunąć z pamięci ...Ale taki jest świat i wiem że teraz liczy się ilość a nie jakość

Też mamy ta aplikacje [emoji51][emoji51] i jak tak skanujemy okazuje się że nic kupić nie możemy [emoji23][emoji23][emoji6]
Też ją mam i w szoku byłam jak zeskanowalam zwykła niegazowana nałęczowianke i okazało się że jest nie zdrowa [emoji50] kto by pomyślał... Myślałam że woda to woda

Hejka! Jak wam minął dzień? [emoji2]Ja dzisiaj byłam na długim spacerze ,byłam też na mieście jestem wykończona, dopiero 13tc a mi już ciężko się chodzi na serio [emoji28]Zauważyłam że czym więcej chodzę to zaczyna boleć mnie krzyż[emoji19]Niewiem co to będzie z większym brzucholkiem [emoji28]

Zahaczyłam o KIK i pierwszy raz tak naprawdę weszłam na dział dziecięcy ,są tam tak piękne ciuszki !Jak szkoda że jeszcze nie znam płci [emoji4]Ale i tak musiałam coś kupić ,napewno się przyda zwłaszcza że urodzę na sama zimę ,była też fajna promocja ,więc czemu nie [emoji5][emoji5][emoji5]
Zobacz załącznik 879928Zobacz załącznik 879929
Śliczne [emoji3] Dużo zaplacilas? Zapomniałam że w kiku jest dział dziecięcy. Dzięki za przypomnienie [emoji6]

Co do zupek chińskich, to ja lubie sobie czasem zjeść złoty kurczak z vifona. Vifony maja najlepszy makaron :D lubie tez sam makaron dodawac np do lecza :)
Albo sałatka z makaronem z zupek jest pycha. Do tego kiszony, kukurydza, szynka, papryka konserwowa, majonez lub jogurt grecki, sol pieprz. Mmm az mam smaka

Albo sałatka z makaronem z zupek jest pycha. Do tego kiszony, kukurydza, szynka, papryka konserwowa, majonez lub jogurt grecki, sol pieprz. Mmm az mam smaka
Sałatka też dobra, to fakt :) mnie sie zachciało paprykarza... przeczytalam o paprykarzu szczecinskim i aż mi ślinka pociekla :D

reklama
Ja mam 177 cm, i wieczny problem z za krótkimi spodniami. A jakie rozmiary tych spodni masz? Bo może i szczupła nie jestem, taka średnia bym powiedziała ;-) ale ze względu na wzrost muszę spodnie brać w rozmiarze 42.

Hej, przepraszam za obsuwę, ale nawet nie miałam kiedy zajrzeć. Podaję wymiary i rozmiary spodni:

• Jeansy Next Maternity 14 XL - 2 sztuki, podane wymiary mierzone na płasko:
*szerokość pasa bez gumki 55cm
*dł. nogawki wew. 89cm
*dł. nogawki zew. mierzona bez gumki 110cm
*szer. gumki w najwyższym miejscu 44cm

• Ogrodniczki jeansowe 3/4 H&M Mama r.M z regulacją w pasie.

• Spodnie bawełniane brązowe 3/4 H&M Mama r.42

• Czarne bojówki bawełniane H&M Mama r.L

Wszystkie są ciążowe. Gdyby coś podpasowało, to po prostu daj znać [emoji6]

Ostatnia edycja:
Do góry