reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Ja dziś trochę bardziej na siłach się poczułam i miałam mały maraton w kuchni;) mdliło i mdli od tych zapachów ale dzięki przerwom nie zwymiotowałam;)) zrobiłam zupę ogórkową, bigos, naleśniki, pasztet i chleb:) jestem z siebie dumna bo to taki drugi przypływ mocy od początku ciąży. Miłego wieczoru!:)

reklama
Hej dziewczyny. Mam problem ze swędzącymi stopami i dłońmi, wieczorem i w nocy jest tragedia [emoji20] juz zaczynaja sie schizy ze to cholestaza, ale zdecydowanie za wczesnie prawda? Nie wiem jak sobie radzic...

Hej dziewczyny. Mam problem ze swędzącymi stopami i dłońmi, wieczorem i w nocy jest tragedia [emoji20] juz zaczynaja sie schizy ze to cholestaza, ale zdecydowanie za wczesnie prawda? Nie wiem jak sobie radzic...
Podobno jest możliwa przed 25 tygodniem, ale chyba raczej nie w pierwszej ciąży... A kiedy masz wizytę? Może to tylko jakaś alergia. A próbowałaś smarować balsamem np.?

Podobno jest możliwa przed 25 tygodniem, ale chyba raczej nie w pierwszej ciąży... A kiedy masz wizytę? Może to tylko jakaś alergia. A próbowałaś smarować balsamem np.?
Taak, smaruje. Alergia, no nie wiem, nie mam zadnego odczynu, wysypki, zaczerwienienia itp. Wizyta w czwartek, na pewno zapytam. Mam nadzieje ze nie bedzie gorzej bo i tak juz ciezko wytrzymac. W nocy śpię bez koldry bo jakby jeszcze doszlo do tego przegrzanie to juz bym oszalala i zadrapala sie na śmierć... Przeczytalam juz wiele artykułów o cholestazie i naprawde nie sądzę ze w 15 tc moze sie zdarzyc, ale wiecie jak mozg kobiety w ciazy dziala [emoji23]

reklama
A może to przesuszenie skóry,pamiętam że moja siostra narzekała w ciąży na swędzącą skórę i powodem było właśnie przesuszenie ...Najważniejsze że niedługo masz wizytę u lekarza,lepiej się upewnić czy wszystko w porządku[emoji846]

Do góry