Przyjemności na imprezie [emoji16]Kokoszka ja dziś to samo[emoji6][emoji8]my szykujemy się na weselisko[emoji6]
reklama
Wow superrrr pozazdrościć - a ja jeszcze dwie godziny w oracy buuu[emoji16]Pozdrowienia z kocyka :-)Zobacz załącznik 879823
Tasza
Fanka BB :)
A nie masz problemu z cukrem? Ja rak mam jak zjem za.dużo węglowodanów jakichkolwiek.Powiem wam że od paru dni mam problem ciągle mi gorąco, ręce miałam zawsze zimne a teraz aż parzą i do tego budzę się tak około 3 w nocy i nie mogę spać tak do 2 godzin potem usypiam i bym spala długo, tak mi się wszystko przestawia,ale plusy takie że już nie jestem śpiąca całymi dniami[emoji6]
paulenka91
Nie mam żadnych właśnie a jest mi ciągle nawet teraz gorąco że maskara a jeszcze włosy prostowałam to już w ogóle[emoji16]A nie masz problemu z cukrem? Ja rak mam jak zjem za.dużo węglowodanów jakichkolwiek.
justys0702
A u mnie dzis tak[emoji846]Zaczynam dzisiaj [emoji4][emoji4]
Miłego słonecznego dzionka dzisiaj wszystkim Wam życze [emoji295]Zobacz załącznik 879783
Załączniki
A u mnie dzis tak[emoji846]Zobacz załącznik 879882
Dziewczyny co to za aplikacja ?
reqiem
PreglifeDziewczyny co to za aplikacja ?
Camilla29love
Hejka! Jak wam minął dzień? [emoji2]Ja dzisiaj byłam na długim spacerze ,byłam też na mieście jestem wykończona, dopiero 13tc a mi już ciężko się chodzi na serio [emoji28]Zauważyłam że czym więcej chodzę to zaczyna boleć mnie krzyż[emoji19]Niewiem co to będzie z większym brzucholkiem [emoji28]
Zahaczyłam o KIK i pierwszy raz tak naprawdę weszłam na dział dziecięcy ,są tam tak piękne ciuszki !Jak szkoda że jeszcze nie znam płci [emoji4]Ale i tak musiałam coś kupić ,napewno się przyda zwłaszcza że urodzę na sama zimę ,była też fajna promocja ,więc czemu nie [emoji5][emoji5][emoji5]
Zahaczyłam o KIK i pierwszy raz tak naprawdę weszłam na dział dziecięcy ,są tam tak piękne ciuszki !Jak szkoda że jeszcze nie znam płci [emoji4]Ale i tak musiałam coś kupić ,napewno się przyda zwłaszcza że urodzę na sama zimę ,była też fajna promocja ,więc czemu nie [emoji5][emoji5][emoji5]
Załączniki
reklama
Hejka! Jak wam minął dzień? [emoji2]Ja dzisiaj byłam na długim spacerze ,byłam też na mieście jestem wykończona, dopiero 13tc a mi już ciężko się chodzi na serio [emoji28]Zauważyłam że czym więcej chodzę to zaczyna boleć mnie krzyż[emoji19]Niewiem co to będzie z większym brzucholkiem [emoji28]
Zobacz załącznik 879928Zobacz załącznik 879929
Gratuluję pierwszego zakupu
Ja sobie właśnie odpoczywam. Nie za wiele dziś zrobiłam, bo tylko obiad, prania i coś trochę ogarnelam, ale i tak jestem padnieta. Mnie z kolei boli w okolicy kości ogonowej, tak bardziej po prawej stronie. Jakby mi się tam coś przestawilo i nie chciało wrócić na miejsce.
Zainstalowalam sobie fajną aplikację. Skanuje się kod kreskowy produktu i wychodzi skład i w skrócie czy dany produkt jest mniej czy bardziej zdrowy. Wczoraj mąż kupił mi kinder mleczna kanapke, a dzis po zeskanowaniu nie pozwolil zjeść
O i tak leniwie dzień mija