reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Pozdrowienia z kocyka :-)
IMG_20180721_122710.jpg

Załączniki

• IMG_20180721_122710.jpg
    IMG_20180721_122710.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 444
Powiem wam że od paru dni mam problem ciągle mi gorąco, ręce miałam zawsze zimne a teraz aż parzą i do tego budzę się tak około 3 w nocy i nie mogę spać tak do 2 godzin potem usypiam i bym spala długo, tak mi się wszystko przestawia,ale plusy takie że już nie jestem śpiąca całymi dniami[emoji6]
A nie masz problemu z cukrem? Ja rak mam jak zjem za.dużo węglowodanów jakichkolwiek.

Hejka! Jak wam minął dzień? [emoji2]Ja dzisiaj byłam na długim spacerze ,byłam też na mieście jestem wykończona, dopiero 13tc a mi już ciężko się chodzi na serio [emoji28]Zauważyłam że czym więcej chodzę to zaczyna boleć mnie krzyż[emoji19]Niewiem co to będzie z większym brzucholkiem [emoji28]

Zahaczyłam o KIK i pierwszy raz tak naprawdę weszłam na dział dziecięcy ,są tam tak piękne ciuszki !Jak szkoda że jeszcze nie znam płci [emoji4]Ale i tak musiałam coś kupić ,napewno się przyda zwłaszcza że urodzę na sama zimę ,była też fajna promocja ,więc czemu nie [emoji5][emoji5][emoji5]
IMG_20180721_143607.jpg
IMG_20180721_143632.jpg

Załączniki

• IMG_20180721_143607.jpg
    IMG_20180721_143607.jpg
    67,9 KB · Wyświetleń: 345
  • IMG_20180721_143632.jpg
    IMG_20180721_143632.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 331
reklama
Hejka! Jak wam minął dzień? [emoji2]Ja dzisiaj byłam na długim spacerze ,byłam też na mieście jestem wykończona, dopiero 13tc a mi już ciężko się chodzi na serio [emoji28]Zauważyłam że czym więcej chodzę to zaczyna boleć mnie krzyż[emoji19]Niewiem co to będzie z większym brzucholkiem [emoji28]

Zahaczyłam o KIK i pierwszy raz tak naprawdę weszłam na dział dziecięcy ,są tam tak piękne ciuszki !Jak szkoda że jeszcze nie znam płci [emoji4]Ale i tak musiałam coś kupić ,napewno się przyda zwłaszcza że urodzę na sama zimę ,była też fajna promocja ,więc czemu nie [emoji5][emoji5][emoji5]
Zobacz załącznik 879928Zobacz załącznik 879929

Gratuluję pierwszego zakupu ;)
Ja sobie właśnie odpoczywam. Nie za wiele dziś zrobiłam, bo tylko obiad, prania i coś trochę ogarnelam, ale i tak jestem padnieta. Mnie z kolei boli w okolicy kości ogonowej, tak bardziej po prawej stronie. Jakby mi się tam coś przestawilo i nie chciało wrócić na miejsce.
Zainstalowalam sobie fajną aplikację. Skanuje się kod kreskowy produktu i wychodzi skład i w skrócie czy dany produkt jest mniej czy bardziej zdrowy. Wczoraj mąż kupił mi kinder mleczna kanapke, a dzis po zeskanowaniu nie pozwolil zjeść :D
O i tak leniwie dzień mija :)

Do góry