reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Ja za godzinke kończe prace i do domu jade na grilla i ognisko [emoji16] palcem nie tknełam, chociaż raz. Bo to wiekszosc z pracy mojego męża i sie mega cieszyłam, że akurat jestem w pracy i nie muszę nic szykować. No jedynie rano zrobiłam sos czosnkowy i sos do sałatki. Na sprzątanie też mam plan o 24 powiedzieć, że sorki ale kiepsko sie czuje i myk myk do łóżeczka, a oni niech sobie siedza i sprzątaja [emoji14] zreszta wiecie jak to jest jak wszyscy popici i Wy jedne o suchym pysku. Ale na jedzonko się skusze, nie powiem, że nie. Chociaż dzisiaj cały dzień mnie coś zamula, jak już dawno nie. W ten II trymestr trzeba było chyba jakoś wejść.

reklama
Hej, przepraszam za obsuwę, ale nawet nie miałam kiedy zajrzeć. Podaję wymiary i rozmiary spodni:

• Jeansy Next Maternity 14 XL - 2 sztuki, podane wymiary mierzone na płasko:
*szerokość pasa bez gumki 55cm
*dł. nogawki wew. 89cm
*dł. nogawki zew. mierzona bez gumki 110cm
*szer. gumki w najwyższym miejscu 44cm

• Ogrodniczki jeansowe 3/4 H&M Mama r.M z regulacją w pasie.

• Spodnie bawełniane brązowe 3/4 H&M
A te spodnie bawełniane jakieś szanse na zdjecie ?

No pewnie, że można. W zdrowej ciąży serio "wszystko" można w granicach zdrowego rozsądku. Nasze mamy, babcie czy nawet za granicą w niektorych krajach nie szczędzą sobie kobiety w ciąży i normalnie funkcjonują. Pewnie mnie pare osób zjedzie za te słowa, ale serio nie ma się co cackać nad sobą bo kobieta jest stworzona do rodzenia dzieci i im się bardziej nam sobą cackamy tym jest gorzej. Później jeden dłuższy spacer, albo wysiłek i do szpiatala się trafia. Powtarzam, że mówie o zdrowej ciąży bo wiadomo, że jak ktoś ma np krwiaki czy bardzo źle znosi objawy ciążowe to inna sprawa.

Prawidłowe, zdrowe podejście [emoji2]

Dziewczyny byłam dziś w hm i u mnie nie ma aż takiej promocji...[emoji852] te spodnie białe co zdjęcia wrzucalyscie to 70 dych kosztowały i najtańsze ciążowe to 50 zeta... Nie wiem czy dlatego że ja w Wawie to inne ceny czy o co chodzi [emoji53]

Dziewczyny byłam dziś w hm i u mnie nie ma aż takiej promocji...[emoji852] te spodnie białe co zdjęcia wrzucalyscie to 70 dych kosztowały i najtańsze ciążowe to 50 zeta... Nie wiem czy dlatego że ja w Wawie to inne ceny czy o co chodzi [emoji53]
Może dziewczyny nie zdarzyły przecenić, moje miały na metce 50zl a w kasie okazało sie że 30zl

A te spodnie bawełniane jakieś szanse na zdjecie ?

IMG_3578.JPG
IMG_3577.JPG

Nie wiem czy wyraźnie widać, bo światło sztuczne... Te długie są czarne, a te 3/4 brązowe.

Załączniki

• IMG_3578.JPG
    IMG_3578.JPG
    182,1 KB · Wyświetleń: 342
  • IMG_3577.JPG
    IMG_3577.JPG
    184,1 KB · Wyświetleń: 336
reklama
No właśnie ja patrzyłam na sklep internetowy i to samo, myślałam że może tylko stacjonarnie są aż takie promocje jak dziewczyny piszą... Albo były tylko do wczoraj.

Do góry