reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Gratuluję pierwszego zakupu ;)
Ja sobie właśnie odpoczywam. Nie za wiele dziś zrobiłam, bo tylko obiad, prania i coś trochę ogarnelam, ale i tak jestem padnieta. Mnie z kolei boli w okolicy kości ogonowej, tak bardziej po prawej stronie. Jakby mi się tam coś przestawilo i nie chciało wrócić na miejsce.
Zainstalowalam sobie fajną aplikację. Skanuje się kod kreskowy produktu i wychodzi skład i w skrócie czy dany produkt jest mniej czy bardziej zdrowy. Wczoraj mąż kupił mi kinder mleczna kanapke, a dzis po zeskanowaniu nie pozwolil zjeść :D
O i tak leniwie dzień mija :)
Ale super! Podziel sie

reklama
Gratuluję pierwszego zakupu ;)
Ja sobie właśnie odpoczywam. Nie za wiele dziś zrobiłam, bo tylko obiad, prania i coś trochę ogarnelam, ale i tak jestem padnieta. Mnie z kolei boli w okolicy kości ogonowej, tak bardziej po prawej stronie. Jakby mi się tam coś przestawilo i nie chciało wrócić na miejsce.
Zainstalowalam sobie fajną aplikację. Skanuje się kod kreskowy produktu i wychodzi skład i w skrócie czy dany produkt jest mniej czy bardziej zdrowy. Wczoraj mąż kupił mi kinder mleczna kanapke, a dzis po zeskanowaniu nie pozwolil zjeść :D
O i tak leniwie dzień mija :)
Co to za apka?[emoji6]

Też mamy ta aplikacje [emoji51][emoji51] i jak tak skanujemy okazuje się że nic kupić nie możemy [emoji23][emoji23][emoji6]
No tego sie boje [emoji23] ale wiecie co jest najgorsze? Ze ten cały syf nas otacza z każdej strony [emoji853] wczoraj szukaliśmy kiełbasy na grilla to 90% to były takie syfiaste, że aż niedobrze się robiło...

Prawda, ze fajna apka? :D z tegi co aktualnie mam w pokoju najzdrowsze są chrupki kukurydziane i cappy :D
Mój tato pod jej wpływem przestał kupować tanie napoje gazowane z biedronki :D

Prawda, ze fajna apka? :D z tegi co aktualnie mam w pokoju najzdrowsze są chrupki kukurydziane i cappy :D
Mój tato pod jej wpływem przestał kupować tanie napoje gazowane z biedronki :D
No ja siedze w pracy i tak poskanowałam to co mam i jest nawet ok, ale kiedyś kupiłam sobie zupkę chińską "na czarną godzinę" , bo ja lubie czasami głównie dla tego makaronu zjeść, ale jak ją zeskanowałam... To już jej na pewno nie tkne [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Wiadomo że nie ze wszystkiego się zrezygnuje ,najgorzej jest z moim mężem on właśnie jada takie syfiaste rzeczy ,nie potrafię mu przetłumaczyć [emoji57]
Ja np. Często patrzę na składy jogurtów ,soków ...właśnie przeskanowałam moje soki i są ok [emoji846]
Co do zupki chińskiej kiedyś jadłam i powiem wam że całkiem często ale odkąd koleżanka mi opowiedziała że komuś tam się robal wynurzył to przysięgam że od tamtej pory nie tknęłam a to już będzie z dwa lata [emoji1]

Do góry