reklama
paaulinkaaa09
Aktywna w BB
Dziewczyny mam pytanie odnosnie cytryny. Czy mozna pic caly czas wode z cytryna?[emoji848] nie bede.miala.za.duzo wit C hehe xD
Spokojnie, wysikasz nadmiar[emoji6]Dziewczyny mam pytanie odnosnie cytryny. Czy mozna pic caly czas wode z cytryna?[emoji848] nie bede.miala.za.duzo wit C hehe xD
Kokoszka356
Fanka BB :)
Możesz pić [emoji5] ja tak robię bo mi lepiej woda wchodzi wtedy [emoji1]Dziewczyny mam pytanie odnosnie cytryny. Czy mozna pic caly czas wode z cytryna?[emoji848] nie bede.miala.za.duzo wit C hehe xD
paulenka91
Miałaś jakaś infekcje moczowa?widzę leukocyty w moczu i eonozofile niskie czyli tak jakby organizm był osłabiony po jakiejś infekcji.a tego wyżej nie rozumiem bo za niskie by oznaczały anemię a wysokie nie mam pojęcia.Teraz w całościZobacz załącznik 879504
paulenka91
Witam was dziewczyny w ten piękny dzień[emoji6]jutro idę na wesele cieszę się bo apetyt wraca i pojem dobrego[emoji23]ale coś mnie zaczął krzyż boleć może dlatego że od 9 ciągle na nogach byłam.a jak u Was?wszystkie zdjęcia z dzieciaczkami śliczne[emoji7]
A ja przeszłam się do hm i wkoncu spodnie ciążowe udało mi się kupić.. kupiłam kolejna koszulkę z h&m mama ale tak średnio mi odpowiadając, za to przypomniało mi się że muszą pokupowane koszulek z dekoltem aby potem z łatwością karmić bez kombinowania
Załączniki
reklama
Camilla29love
Ile dałaś za spodnie? [emoji846]A ja przeszłam się do hm i wkoncu spodnie ciążowe udało mi się kupić.. kupiłam kolejna koszulkę z h&m mama ale tak średnio mi odpowiadając, za to przypomniało mi się że muszą pokupowane koszulek z dekoltem aby potem z łatwością karmić bez kombinowaniaZobacz załącznik 879560