reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
U mnie w mieście niestety nie ma sklepu hm ,miałam jechać do innego miasta ale jednak plany się zmieniły ,raczej zanim się wybiorę to już będzie po wyprzedażach [emoji52]A ile kosztują normalnie bez promocji ?

@Dariana, @kropka4x4 dziekuje bardzo [emoji7]
Ja dzisiaj intensywny dzień, pogoda u nas w końcu ładna, wolne miałam to umyłam sobie okna zrobiłam pranie całe co było i jeszcze potem zakupy i powiem Wam odczywam brzuch, ale zadowolona jestem bo już nie mogłam patrzeć na te okna i tabuny prania. I znowu wbiliśmy się w kolejke w Carrefour [emoji16] idziemy do kasy, a tam kolejki jak cholera i mój mąż już jeczy, a ja "no to patrz", pyk pyk do kasy z pierszeństwem i skasowani w 5 min [emoji16][emoji16]

reklama
Miałaś jakaś infekcje moczowa?widzę leukocyty w moczu i eonozofile niskie czyli tak jakby organizm był osłabiony po jakiejś infekcji.a tego wyżej nie rozumiem bo za niskie by oznaczały anemię a wysokie nie mam pojęcia.
Infekcję rzeczywiście miałam ale z 3 tygodnie temu może jeszcze jakieś pozostałości. A i jeszcze dwa tygodnie temu miałam anginę i brałam antybiotyk

Do góry