Kokoszka356
Fanka BB :)
Nie zwróciłam uwagi a szkoda jak były [emoji53]Pepco? A widziałaś pieluszki kolorowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zwróciłam uwagi a szkoda jak były [emoji53]Pepco? A widziałaś pieluszki kolorowe?
Jako brzuszek już ładny. Coraz trudniej schować ciążę [emoji23]Mam i ja. Faktycznie w tym hm sa super te ciuszki i 30 zł szok [emoji50] dzinsy od 40 złZobacz załącznik 879670Zobacz załącznik 879671Zobacz załącznik 879672
Też mi się one mega spodobały i może będzie mi wreszcie ładnie brzuch widać bo do tej pory wyglądam jak z lekka nadwagą a nie w ciąży..Mam i ja. Faktycznie w tym hm sa super te ciuszki i 30 zł szok [emoji50] dzinsy od 40 złZobacz załącznik 879670Zobacz załącznik 879671Zobacz załącznik 879672
Te które ja kupiłam 130zl bez promoU mnie w mieście niestety nie ma sklepu hm ,miałam jechać do innego miasta ale jednak plany się zmieniły ,raczej zanim się wybiorę to już będzie po wyprzedażach [emoji52]A ile kosztują normalnie bez promocji ?
Mam i ja. Faktycznie w tym hm sa super te ciuszki i 30 zł szok [emoji50] dzinsy od 40 złZobacz załącznik 879670Zobacz załącznik 879671Zobacz załącznik 879672
Infekcję rzeczywiście miałam ale z 3 tygodnie temu może jeszcze jakieś pozostałości. A i jeszcze dwa tygodnie temu miałam anginę i brałam antybiotykMiałaś jakaś infekcje moczowa?widzę leukocyty w moczu i eonozofile niskie czyli tak jakby organizm był osłabiony po jakiejś infekcji.a tego wyżej nie rozumiem bo za niskie by oznaczały anemię a wysokie nie mam pojęcia.