reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
[emoji1][emoji1][emoji1]śliczne rzeczy. Nie pamiętam niestety, ale wychodzi, że masz mieć córeczkę? Jak się już zna płeć, to o tyle łatwiej, że można powoli robić zakupy i wtedy wszystko się rozkłada w czasie. Chodzi mi o finanse.
Ja miałam czekać z dzidziusiowymi klimatami przynajmniej do końca października. Ale młodsza córka mnie nakręca. Wczoraj kupiła dla siostry w brzuchu takiego szmacianego białego zajączka z Rossmanna [emoji1]A na necie szuka kombinezonu na zimę [emoji1]jak żyć? [emoji6]
Mam to samo. Córy nie odpuszczają i cisną ciągle na zakupy. Ostatnio starsza wypatrzyła kolyske Mojżesza czy ja to tam się nazywa i ciągle gada żeby taką kupić

Z tymi ciucham z bcp to właśnie różnie jest. Ja jestem raczej większa i zwykle jak załatwiałam to albo tako rozmiar jak zawsze albo jeden mniejszy. Ale kiedyś zamówiłam strój kąpielowy w swoim rozmiarze i okazało się dobre 3 numery za mały. Teraz zamówiłam spodnie jednak większe (z grubsza na rozmiary spojrzałam i uznałam że panie jeszcze sporo urosną więc lepiej większe dnia za małe) a bluzeczki w swoim rozmiarze bo one i tak powinny się rozciągnąć. A jak nie to to są takie do karmienia więc po porodzie będą ok. Ostatecznie najwyżej wszystko odeślę i już

Mam i ja. Faktycznie w tym hm sa super te ciuszki i 30 zł szok [emoji50] dzinsy od 40 zł
IMAG5520.jpg
IMAG5521.jpg
IMAG5522.jpg

Załączniki

• IMAG5520.jpg
    IMAG5520.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 330
  • IMAG5521.jpg
    IMAG5521.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 331
  • IMAG5522.jpg
    IMAG5522.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 327
reklama
Jak na początku rozgladalam się za ubraniami ciazowymi, tak teraz w ogóle nie mam ochoty. Wyprobowalam patent z gumką do włosów na guziku i znów mogę chodzić w zwyklych spodniach :D waga w tym momencie w dalszym ciagu -1kg od wagi wyjściowej. Mam wrażenie, że najbardziej mi nogi schudły, bo się spodnie w nogawkach luźne zrobiły. Zmierzylam wczoraj tę sukienkę przeznaczoną na wesele i chyba trzeba będzie dokonać przeróbek, bo jednak obwód brzucha troszkę mi się powiększył.
Dziś cały dzień brzuch mnie a to ciągnie, a to kluje. No i mega dużo tej mlecznej wydzieliny. Juz dwa razy sie przebrać musiałam. Mam nadzieję, że to zwykłe rozciąganie macicy :)

Do góry