reklama
30 złIle dałaś za spodnie? [emoji846]
Zapomniałam Wam napisać, dziś rozpoczęłam 17 tydzień.
Patrzeć jak będziesz zaczynała 20 tydz i połowa za toba
Pepco? A widziałaś pieluszki kolorowe?Hej dziewczyny. Mialam nic nie kupować na razie i nie wytrzymałam [emoji1] Zobacz załącznik 879466
Mam to samo. Córy nie odpuszczają i cisną ciągle na zakupy. Ostatnio starsza wypatrzyła kolyske Mojżesza czy ja to tam się nazywa i ciągle gada żeby taką kupić[emoji1][emoji1][emoji1]śliczne rzeczy. Nie pamiętam niestety, ale wychodzi, że masz mieć córeczkę? Jak się już zna płeć, to o tyle łatwiej, że można powoli robić zakupy i wtedy wszystko się rozkłada w czasie. Chodzi mi o finanse.
Ja miałam czekać z dzidziusiowymi klimatami przynajmniej do końca października. Ale młodsza córka mnie nakręca. Wczoraj kupiła dla siostry w brzuchu takiego szmacianego białego zajączka z Rossmanna [emoji1]A na necie szuka kombinezonu na zimę [emoji1]jak żyć? [emoji6]
Camilla29love
Fanka BB :)
Fajna cena ,muszę się przejść do hm[emoji4]30 zł
Z tymi ciucham z bcp to właśnie różnie jest. Ja jestem raczej większa i zwykle jak załatwiałam to albo tako rozmiar jak zawsze albo jeden mniejszy. Ale kiedyś zamówiłam strój kąpielowy w swoim rozmiarze i okazało się dobre 3 numery za mały. Teraz zamówiłam spodnie jednak większe (z grubsza na rozmiary spojrzałam i uznałam że panie jeszcze sporo urosną więc lepiej większe dnia za małe) a bluzeczki w swoim rozmiarze bo one i tak powinny się rozciągnąć. A jak nie to to są takie do karmienia więc po porodzie będą ok. Ostatecznie najwyżej wszystko odeślę i już
Dariana
Fanka BB :)
Mam to samo. Córy nie odpuszczają i cisną ciągle na zakupy. Ostatnio starsza wypatrzyła kolyske Mojżesza czy ja to tam się nazywa i ciągle gada żeby taką kupić
Mi koleżanka taką pożyczy :-)
Orientuje się któraś do kiedy w H&M jest ta wyprzedaż?
reklama
Jak na początku rozgladalam się za ubraniami ciazowymi, tak teraz w ogóle nie mam ochoty. Wyprobowalam patent z gumką do włosów na guziku i znów mogę chodzić w zwyklych spodniach waga w tym momencie w dalszym ciagu -1kg od wagi wyjściowej. Mam wrażenie, że najbardziej mi nogi schudły, bo się spodnie w nogawkach luźne zrobiły. Zmierzylam wczoraj tę sukienkę przeznaczoną na wesele i chyba trzeba będzie dokonać przeróbek, bo jednak obwód brzucha troszkę mi się powiększył.
Dziś cały dzień brzuch mnie a to ciągnie, a to kluje. No i mega dużo tej mlecznej wydzieliny. Juz dwa razy sie przebrać musiałam. Mam nadzieję, że to zwykłe rozciąganie macicy
Dziś cały dzień brzuch mnie a to ciągnie, a to kluje. No i mega dużo tej mlecznej wydzieliny. Juz dwa razy sie przebrać musiałam. Mam nadzieję, że to zwykłe rozciąganie macicy