reklama
marzenka1810
Fanka BB :)
Dziękuję
Wiesz, teraz jeszcze dobrze mi się szyję więc to wykorzystuje i nie odmawiam zamówień. Gorzej jak już brzuch urośnie to będzie gorzej także zapraszam jak coś potrzeba [emoji41]
Wiesz, teraz jeszcze dobrze mi się szyję więc to wykorzystuje i nie odmawiam zamówień. Gorzej jak już brzuch urośnie to będzie gorzej także zapraszam jak coś potrzeba [emoji41]
Marzenka, ja też byłabym chętna [emoji16]Myślę, że nie ja jedna. Ty lepiej więcej zamówień nie przyjmuj, bo jak my Cię osaczymy, to do porodu nie zdążysz [emoji38]
Piękne rzeczy szyjesz, już kiedyś pisałam.
Camilla29love
Hejka! [emoji4]Dziś chyba u większości dzień ponury, ja dzisiaj planuje generalne porządki w sypialni a jutro szał zakupowy[emoji16]Niewiem czy się powstrzymam z kupnem czegokolwiek dla mojego maleństwa, wczoraj weszłam do pepco odrazu skierowałam swój wzrok na te słodkie ciuszki ,wy też tak macie?
Życzę udanych wizyt i miłego dnia [emoji8]
Życzę udanych wizyt i miłego dnia [emoji8]
paulenka91
Też będę chętna ale jeszcze chwilę[emoji6]Dziękuję
Kokoszka356
Mam to samo właśnie [emoji1] wychodzę z założenia że jak się nie pije od czasu do czasu to nie zaszkodzi [emoji12]Kokoszka wiemy że gazowanych nie można ale niestety nie zawsze uda się obejść ze smakiem.. ja w niedzielę dorwałam się do coli to szklankę na raz wypiłam i było mi mało [emoji23][emoji23]
W ogóle mam czasem dzień na niezdrowe jedzenie, jak sobie z tym radzicie?
Kokoszka356
Mam tak samo. Jakby skurcz jajnika jak się zapomnę [emoji6]Tak kicham z podkurczonymi nogami bo boli mnie brzuch tak na dole.
Hej Dziewczyny. Dla mnie jakiś fatalny dzień dziś. Wczoraj po południu rozbolala mnie głowa, ale jeszcze tak znosnie, na wieczór wzięłam sobie dopiero tabletkę, bo bym nie usnela. No a dzis obudziłam się po 4 z takim bólem, że masakra nie mogłam leżeć, na siedząco było mi lepiej. Mój mi przyniósł wody i robiłam zimne okłady, po chwili znienacka jak mnie przeciagnelo, to zwymiotowalam chyba wszystko z żołądka. I troszkę lepiej mi sie zrobilo, na tyle ze usnelam. Obudziłam sie z pół godziny temu i dalej się męczę próbuje wmusic w siebie śniadanie. Ciśnienie mam jak na mnie w normie, nie wiem czemu mi tak sie dzieje. Kazalam mojemu kupic amol, będę sie smarować, żeby tyle tavletek nie jeść. Masakra
Prenatalne o 17:40, może to też stres trochę? Ale nie przejmuje sie jakos bardzo, mam nadzieję, że będzie w porządku.
Prenatalne o 17:40, może to też stres trochę? Ale nie przejmuje sie jakos bardzo, mam nadzieję, że będzie w porządku.
paaulinkaaa09
Aktywna w BB
Na bol co bierzesz?Hej Dziewczyny. Dla mnie jakiś fatalny dzień dziś. Wczoraj po południu rozbolala mnie głowa, ale jeszcze tak znosnie, na wieczór wzięłam sobie dopiero tabletkę, bo bym nie usnela. No a dzis obudziłam się po 4 z takim bólem, że masakra nie mogłam leżeć, na siedząco było mi lepiej. Mój mi przyniósł wody i robiłam zimne okłady, po chwili znienacka jak mnie przeciagnelo, to zwymiotowalam chyba wszystko z żołądka. I troszkę lepiej mi sie zrobilo, na tyle ze usnelam. Obudziłam sie z pół godziny temu i dalej się męczę próbuje wmusic w siebie śniadanie. Ciśnienie mam jak na mnie w normie, nie wiem czemu mi tak sie dzieje. Kazalam mojemu kupic amol, będę sie smarować, żeby tyle tavletek nie jeść. Masakra
reklama
paaulinkaaa09
Aktywna w BB
Czy wy tez tak macie ze rano bierze was kichanie? nigdy wczesniej tak nie mialam. Pare razy kichne zatkany nos i po jakims czasie mija