reklama
paaulinkaaa09
Aktywna w BB
Dziewvzyny a zwracacie uwage na ktorym boku spicie?
paulenka91
Fanka BB :)
Niby na lewym się powinno ale mamaginekolog pisała że 1 i 2 trymestrze jak nam pasuje[emoji6]Dziewvzyny a zwracacie uwage na ktorym boku spicie?
MojrAnka
Dziewczyny czy każda z Was dostała skierowanie na badanie rozyczki?mi nie zlecił albo może później to zrobi. Głupio mi zapytać żeby nie wyszło że podważam jego kompetencje[emoji16]
Ja już robiłam. Ale jeśli chodzisz na NFZ, to Ci lekarze tak lubią cykać po trochu tymi badaniami, więc pewno zleci dopiero.
MojrAnka
Link do grupy na fb wzięłam z tego forum - bodajże 1 lub 2 stronadlatego przyjęłam że te same dziewczyny
![]()
Prawda, któraś z dziewczyn założyła grupę. Chyba jej tu już nie ma. Nie wiem czy nie Venus. Też ani razu tam nie zajrzałam.
paulenka91
Właśnie prywatnie chodzę. Kij wie[emoji6]Ja już robiłam. Ale jeśli chodzisz na NFZ, to Ci lekarze tak lubią cykać po trochu tymi badaniami, więc pewno zleci dopiero.
marzenka1810
Na lewym od zawsze [emoji2]Dziewvzyny a zwracacie uwage na ktorym boku spicie?
NieDziewvzyny a zwracacie uwage na ktorym boku spicie?
reklama
Milkchocolate
Zasypiam na lewym bo mi tak wygodniej ale budzę się różnie o nie zwracam na to uwagi... Szukam wygodnej pozycjiDziewvzyny a zwracacie uwage na ktorym boku spicie?