reqiem
Fanka BB :)
O tak ? Dupek ma wpływ na TSH?Ja miałam 0,58 z lekami. To po części też kwestia duphastonu, teraz będę pewnie miała jeszcze niższe bo dawka hormonów poszław górę .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak ? Dupek ma wpływ na TSH?Ja miałam 0,58 z lekami. To po części też kwestia duphastonu, teraz będę pewnie miała jeszcze niższe bo dawka hormonów poszław górę .
Też piję tylko wodę coli wcale ale nie wiem co mnie tak wzięło
Wczoraj np zjadłam na wieczór pół słoika ogórków kwaszonych a dzisiaj chodziło za mną słodkie i w efekcie pół czekolady poszło... Te zachcianki zaczynają mnie denerwować [emoji23]
Dziewczyny jak Wam się podoba kostka? Wersja dla dziewczynkiZobacz załącznik 878595Zobacz załącznik 878596
Piękna kostka. Masz talent sprzedajesz to przez internet?
Lilli będę szyć w przyszłym tygodniu, bo teraz mam jeszcze kilka zamówień
SuperTeż piję tylko wodę coli wcale ale nie wiem co mnie tak wzięło
Wczoraj np zjadłam na wieczór pół słoika ogórków kwaszonych a dzisiaj chodziło za mną słodkie i w efekcie pół czekolady poszło... Te zachcianki zaczynają mnie denerwować [emoji23]
Dziewczyny jak Wam się podoba kostka? Wersja dla dziewczynkiZobacz załącznik 878595Zobacz załącznik 878596
Chętnie zobaczę. Gdzie cię można znaleźć na fb ?
Marzenka po prosu wow [emoji33]Też piję tylko wodę coli wcale ale nie wiem co mnie tak wzięło