Kolory Szycia (róża haftowana w tle)
Już mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kolory Szycia (róża haftowana w tle)
Niby na lewym się powinno ale mamaginekolog pisała że 1 i 2 trymestrze jak nam pasuje[emoji6]Dziewvzyny a zwracacie uwage na ktorym boku spicie?
Dziewczyny czy każda z Was dostała skierowanie na badanie rozyczki?mi nie zlecił albo może później to zrobi. Głupio mi zapytać żeby nie wyszło że podważam jego kompetencje[emoji16]
Link do grupy na fb wzięłam z tego forum - bodajże 1 lub 2 strona dlatego przyjęłam że te same dziewczyny
Właśnie prywatnie chodzę. Kij wie[emoji6]Ja już robiłam. Ale jeśli chodzisz na NFZ, to Ci lekarze tak lubią cykać po trochu tymi badaniami, więc pewno zleci dopiero.
Na lewym od zawsze [emoji2]Dziewvzyny a zwracacie uwage na ktorym boku spicie?
Nie raz prawy, raz lewy, ale często po prostu śpię na brzuchuDziewvzyny a zwracacie uwage na ktorym boku spicie?
Zasypiam na lewym bo mi tak wygodniej ale budzę się różnie o nie zwracam na to uwagi... Szukam wygodnej pozycjiDziewvzyny a zwracacie uwage na ktorym boku spicie?