reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Reqiem najlepsza żurawina;)
A jak się kąpiesz to siedzisz w wodzie? Nie wolno używać płynów i w tej wodzie leżeć. Tak pytam z ciekawości;)

reklama
Reqiem najlepsza żurawina;)
A jak się kąpiesz to siedzisz w wodzie? Nie wolno używać płynów i w tej wodzie leżeć. Tak pytam z ciekawości;)
No niestety ja jestem pianoholiczką i musze miec wanne pełną wody i pół żelu pod prysznic wlewam żeby było duuużo pianki [emoji14]

No właśnie może to być przyczyną, bratowa tak samo lubiała leżeć w wodzie i dużo piany i ciągle miała zapalenia, raz z jakąś bakterią leżała w szpitalu na obserwacji

No właśnie może to być przyczyną, bratowa tak samo lubiała leżeć w wodzie i dużo piany i ciągle miała zapalenia, raz z jakąś bakterią leżała w szpitalu na obserwacji
Kurcze ja właśnie nie mam z tym problemu, już dawno nie mialam infekcji żadnej, a kapie sie tak co kilka dni. Ale kupie jakis delikatniejszy płyn i czesciej bede korzystać z prysznica. Dzieki!

Cześć dziewczyny. Ja od tygodnia nie mam już aż takich mdłości, poprzednie 6 tyg to bym tylko leżała w łóżku tak mnie mdliło i wymiotowałam. Teraz też co jakiś czas zwymiotuje ale po od razu jest już dobrze[emoji6] wczoraj wybraliśmy się na rybkę i wszystko zwymiotowałam jeszcze tam na miejscu[emoji23] ale pierwszy normalny dzień to był piątek gdzie mogę powiedzieć, że żyję[emoji6] z tym niesymetrycznym brzuchem też tak raz miałam jak się obudziłam, spałam na prawym boku i jak wstałam to też jakby dzidzia na tamtą stronę się przesunęła ale potem już było normalnie. Proszę też o dopisanie do tabeli: Wiola, 29 lat pierwsza ciąża, mieszkam w Niemczech w Monachium. OM 24.04 termin porodu 30.01 płeć nieznana[emoji4]

reklama
Do góry