reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Tzn mi np nie przeszkadza że jest otwarty. W sumie fajnie, że ktos moze wejsc napisac , zapytac o cos z innych watkow. Ale w sumie jak cos to nie mam nic przeciwko zeby go zamknac. Tylko.. Obawiam sie, ze musi to zrobic osoba ktora go zalozyla, a jej juz chyba dawno tu nie ma, moze by do niej napisac jak cos.
Chodzi bardziej o wrzucanie fotek. Masa ludzi czyta to co piszemy, a niekoniecznie się udziela ;) to może być każdy, a ja nie chce pokazywać swojego brzucha czy dziecka czy czegokolwiek publicznie :)
Chyba trzeba po prostu napisać do admina z prośbą o założenie i podaje się listę użytkowników którzy mają mieć dostęp. No ale nie jestem pewna ;)

reklama
Chodzi bardziej o wrzucanie fotek. Masa ludzi czyta to co piszemy, a niekoniecznie się udziela ;) to może być każdy, a ja nie chce pokazywać swojego brzucha czy dziecka czy czegokolwiek publicznie :)
Jasne rozumiem Cie [emoji4] mi to tam akurat nie przeszkadza, sama wchodze czasami w grudniowki czy w inne watki i sobie czytam i podziwiam fotki innych dzidzi czy brzuszków. Czytam sobie watek o invitro czy IUI i ciesze sie razem z dziewczynami ktorym sie udalo [emoji4] Ale tak jak mowie. Jezeli o mnie chodzi to mozemy zalozyc nowy i go zamknac dla innych. Niechaj zadecyduje demokracja [emoji3] ja jestem na "wstrzymuje sie głosu" prosimy o opinie reszte mamusiek [emoji16]

Mi też obojętne. Ale jeśli będziemy zamykać, to może lepiej poczekać z tym parę tygodni, może jeszcze jakieś dziewczyny będą chciały dołączyć... W sumie to niektóre z nas dopiero kończą 12-13 tydzień.

reklama
Rozumiem [emoji6] tak na prawdę to mogłybyśmy zrobić zamknięty wątek tylko nie wiem jak... No i kwestia jeszcze taka czy wszystkie dziewczyny by tego chciały
Ja jestem za[emoji5]

Czekam juz przed gabinetem i sie denerwuje. Jest troche opóźnienie, bo ja mam na 18, a wchodzi dopiero kobieta z 16.50. Czyli sobie troche posiedze. Najgorsze jest to, ze moja córka chodzi spac przed 19 i jestem tylko ja w stanie ją uspic.

Do góry