W zeszłym roku poronilam w 10 tyg. więc teraz od początku ciąży miałam obawy gdzieś tam z tylu głowy. Mówią że po 12 tyg. prawdopodobieństwo poronienia spada do kilku procent, ale życie to nie statystyka więc lęk chyba zostaje.Powiem Wam że chyba nigdy nie przestanę się obawiać[emoji17]
reklama
Monika11118
Fanka BB :)
Dziewczyny ja niestety się żegnam. Nie tym razem. Zatrzymał się rozwój jakiś tydzień temu
Dzięki za wsparcie mimo wszystko
Przykro mi, trzymaj się dużo zdrowia życzę
Szkoda kręgosłupa, zwłaszcza że na początku z reguły przewija się bardzo często, przy przewijaku jest wszystko pod ręką.No widzialam komody z przewijakiem i mysle że dobra sprawa.moja przyjaciółka zawsze widziałam na łóżko przebierała małego i po kąpieli tez
No niestety, prawda jest taka, że nawet w 40 tygodniu nie można być niczego pewnym... z bardzo bliskiego doświadczenia to mówięPowiem Wam że chyba nigdy nie przestanę się obawiać[emoji17]
Dlatego ja staram się nie myśleć, nie analizować czy będzie/jest dobrze, mam tylko nadzieję że dotrwamy i wszystko się skończy szczęśliwie...
martag86
W zeszłym roku poronilam w 10 tyg. więc teraz od początku ciąży miałam obawy gdzieś tam z tylu głowy. Mówią że po 12 tyg. prawdopodobieństwo poronienia spada do kilku procent, ale życie to nie statystyka więc lęk chyba zostaje.
Ja też 02.01 tego roku poronilam w 9 tygodniu, po tej stracie w tej ciąży sa duże większe obawy czy będzie ok
anaa26
Zaciekawiona BB
Aha, super Wiem, że to badanie robi się na "normalnym" sprzęcie. Ale w cenie dodatkowo zdjęcie 3D Maluszka? To super Jaka Pani doktor wykonywała badanie?Tak to usg i krew. Termin umawialam przez Internet bo sobie wybrałam jaki mi się podobał najbardziej. W 3D było zrobione zdjęcie, całe badanie raczej robi się normalnym usg.
U mnie obecnie 9t3d - jestem raczej na luty, ale piszę u Was, bo macie w tej sprawie już doświadczenie. Umawiałaś termin na podstawie terminu ostatniej miesiączki czy według tygodni od zapłodnienia?
Wiem o czym mówisz, wtedy nie myślałam że może się coś stać, dwie ciążę bez większych problemów i bardzo psychicznie mnie to rozwalilo .Teraz jestem ostrozniejsza z radością i planowaniem. Niby człowiek nie myśli bo spokój jest wskazany ale żyje z tygodnia na tydzień nadzieją że tym razem będzie mi dane dobre rozwiązanie w styczniu.Ja też 02.01 tego roku poronilam w 9 tygodniu, po tej stracie w tej ciąży sa duże większe obawy czy będzie ok
Ok 20tygodniaMamusie co już rodziły. Od kiedy czułyście ruchy?
reklama
justys0702
Ja poronilam w 12tc. Dowiedziałam się o tym na usg prenatalnym[emoji17] jutro bede mieć ogromnego stracha...W zeszłym roku poronilam w 10 tyg. więc teraz od początku ciąży miałam obawy gdzieś tam z tylu głowy. Mówią że po 12 tyg. prawdopodobieństwo poronienia spada do kilku procent, ale życie to nie statystyka więc lęk chyba zostaje.
@reqiem ok 18tc. Ale podobno w kolejnych ciazach czuc szybciej