Ja poprzednio miałam kupować ale w końcu nie kupiłam i nie żałuję, i tak przebierałam zawsze na łóżku. I jakoś mam obawy że by mi to dziecko zaraz spadło czy coś..No podoba mi się bardzo może właśnie inne niż białe i tez muszę pomyśleć o jakiejś komodzie a dziewczyny jak z przewijakiem?
reklama
Boże tak mi przykro, miałam nadzieję że to nic groźnego... Trzymaj się...:*Dziewczyny ja niestety się żegnam. Nie tym razem. Zatrzymał się rozwój jakiś tydzień temu
Dzięki za wsparcie mimo wszystko
justys0702
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro[emoji17] wiem co czujeszDziewczyny ja niestety się żegnam. Nie tym razem. Zatrzymał się rozwój jakiś tydzień temu
Zuzanka1402
[emoji22] Przykro mi. Przytulam.Dziewczyny ja niestety się żegnam. Nie tym razem. Zatrzymał się rozwój jakiś tydzień temu
marzenka1810
Bardzo mi przykro [emoji26] trzymaj się..
Dziewczyny ja niestety się żegnam. Nie tym razem. Zatrzymał się rozwój jakiś tydzień temu
Kokoszka356
Bardzo Ci współczuję [emoji20] trzymaj się [emoji9]Dziewczyny ja niestety się żegnam. Nie tym razem. Zatrzymał się rozwój jakiś tydzień temu
martag86
Dziewczyny ja niestety się żegnam. Nie tym razem. Zatrzymał się rozwój jakiś tydzień temu
Bardzo mi przykro przytulam mocno
Bardzo mi przykro. Przeszłam to samo w zeszłym roku. Trzymaj sięDziewczyny ja niestety się żegnam. Nie tym razem. Zatrzymał się rozwój jakiś tydzień temu
paulenka91
Kochana trzymaj się,jestem z Tobą[emoji26]Dziewczyny ja niestety się żegnam. Nie tym razem. Zatrzymał się rozwój jakiś tydzień temu
reklama
Bardzo mi przykro [emoji22] trzymaj się!Dziewczyny ja niestety się żegnam. Nie tym razem. Zatrzymał się rozwój jakiś tydzień temu