reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Dziewczyny ja niestety się żegnam. Nie tym razem. Zatrzymał się rozwój jakiś tydzień temu
Dzięki za wsparcie mimo wszystko

Straszne myślałam, że po 10 tyg ryzyko poronienia jest już małe ☹️ miałaś wcześniej jakieś objawy?
Przykro mi i bardzo Ci współczuje, ja w marcu miałam puste jajo płodowe i teraz chyba serce by mi pękło ☹️

Ostatnia edycja:
No właśnie podzielone opinie, my mamy taka "stara" komode i chcemy ja opalic i pomalowac, przymocowac przewijak i zrobic z tego kacik dla Bibka taki po kapieli i do przebierania. I jedna przyjaciolka mi mowi ze przewijaka sie nie uzywa i bezsensu, a siostra ze uzywala do pol roku i super sprawa, wiec bedziemy robic [emoji4]
Zawsze radosc ze sie samemu zrobilo [emoji4]
Ja przewijak zdecydowanie używałam przy obu córach. Nawet znalazłam to w piwnicy - tylko odmalujemy (bo drewniany nakladany na łózeczko) i będzie dla trzeciego brzdąca.

A ja nie miałam przewijaka i żałuję. Pamiętam jak na łóżku małego przewijalam i nie było mi wygodnie, a potem nawet bolał kręgosłup od pochylania się. Teraz napewno kupię, chociaż taki nakładany na łóżeczko.

reklama
Do góry