Monika11118
Fanka BB :)
To samo miałam z tym apetytem ale weszłam w 14 tydzień to jakoś się to unormowalo i nie jestem już tak ciągle głodna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli Ci tak dziwnie cierpną to magnezu brakuje, przynajmniej ja tak miałam w pierwszej ciąży. Wtedy wręcz paraliżu nóg dostałam..Cześć dziewczyny! RATUJCIE! Za mną tragiczna noc nie wiem już co robić. Okropnie bolą mnie stawy- ramiona, biodra, kolana. Nie mogę spać w nocy. W dzień jeszcze jakoś do wytrzymania, ale noc masakra. Nie wiem co może pomóc a nie zaszkodzi... macie jakieś doświadczenia z tym bólem?
Raczej to nie brak magnezu bo biorę końskie dawki. To jest raczej taki ból, że nie można zginać rąk ani nóg, ruszać nimi, ewidentnie czuję, że bolą tylko stawy. Mięśnie nie, kości nie, same stawy. W środę mam wizytę i będę o to pytać tylko jak ja przeżyje te 2 noceJeśli Ci tak dziwnie cierpną to magnezu brakuje, przynajmniej ja tak miałam w pierwszej ciąży. Wtedy wręcz paraliżu nóg dostałam..
Raczej to nie brak magnezu bo biorę końskie dawki. To jest raczej taki ból, że nie można zginać rąk ani nóg, ruszać nimi, ewidentnie czuję, że bolą tylko stawy. Mięśnie nie, kości nie, same stawy. W środę mam wizytę i będę o to pytać tylko jak ja przeżyje te 2 noce
Ja bym poszła do lekarza rodzinnego. Może Cię przewialo lub jest jakiś stan zapalny. Ginekolog może wiele nie poradzić na ból stawów.Cześć dziewczyny! RATUJCIE! Za mną tragiczna noc nie wiem już co robić. Okropnie bolą mnie stawy- ramiona, biodra, kolana. Nie mogę spać w nocy. W dzień jeszcze jakoś do wytrzymania, ale noc masakra. Nie wiem co może pomóc a nie zaszkodzi... macie jakieś doświadczenia z tym bólem?