reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
U mnie na wadze +5 [emoji34] a aplikacja mowi, ze teraz zaczął sie czas intensywnego przybierania na wadze [emoji23][emoji23][emoji23]
Ulzylo mi trochę, ze nie jestem w tym sama [emoji8] ale przyznam sie Wam do czegos glupiego. Zawsze myślałam, ze jak zajde w ciaze i bede wymiotowac to schudne przynajmniej kilka kg [emoji23] a tu jak nic, ani razu nie wymiotowalam. Niby powod do radosci, na pewno nie jedna z Was tak by chciała. Bardzo współczuje tym, ktore jeszcze to przechodza [emoji8]
Jak dzisiaj samopoczucie?
Ja według apki zaczęłam 14 tc [emoji4]

Cześć dziewczyny! RATUJCIE! Za mną tragiczna noc :( nie wiem już co robić. Okropnie bolą mnie stawy- ramiona, biodra, kolana. Nie mogę spać w nocy. W dzień jeszcze jakoś do wytrzymania, ale noc masakra. Nie wiem co może pomóc a nie zaszkodzi... macie jakieś doświadczenia z tym bólem?

Cześć dziewczyny! RATUJCIE! Za mną tragiczna noc :( nie wiem już co robić. Okropnie bolą mnie stawy- ramiona, biodra, kolana. Nie mogę spać w nocy. W dzień jeszcze jakoś do wytrzymania, ale noc masakra. Nie wiem co może pomóc a nie zaszkodzi... macie jakieś doświadczenia z tym bólem?
Jeśli Ci tak dziwnie cierpną to magnezu brakuje, przynajmniej ja tak miałam w pierwszej ciąży. Wtedy wręcz paraliżu nóg dostałam..

Jeśli Ci tak dziwnie cierpną to magnezu brakuje, przynajmniej ja tak miałam w pierwszej ciąży. Wtedy wręcz paraliżu nóg dostałam..
Raczej to nie brak magnezu bo biorę końskie dawki. To jest raczej taki ból, że nie można zginać rąk ani nóg, ruszać nimi, ewidentnie czuję, że bolą tylko stawy. Mięśnie nie, kości nie, same stawy. W środę mam wizytę i będę o to pytać tylko jak ja przeżyje te 2 noce

To faktycznie nie za ciekawie. Może jakoś przetrwasz do środy [emoji110]
Raczej to nie brak magnezu bo biorę końskie dawki. To jest raczej taki ból, że nie można zginać rąk ani nóg, ruszać nimi, ewidentnie czuję, że bolą tylko stawy. Mięśnie nie, kości nie, same stawy. W środę mam wizytę i będę o to pytać tylko jak ja przeżyje te 2 noce

Ja bym poszła do lekarza rodzinnego. Może Cię przewialo lub jest jakiś stan zapalny. Ginekolog może wiele nie poradzić na ból stawów.

Albo do reumatologa, jeżeli to jakieś zapalenie stawów. Czasem w ciąży nasilają się problemy, które do tej pory raczej przebiegały bezobjawowo.

Szczęśliwe Mamusie Styczniowe

[emoji110][emoji110][emoji110] za wizyty

09.07 :
@bojąca prenatalne,
@Dariana prnatalbne

11.07 - @Tasza prenatalne, @olakaczmarek7 wizyta
12.07 - @Moni2791 prenatalne, @reqiem prenatalne, @Misza95 prenatalne
13.07 - @kropka4x4 prenatalne, @Lilli1234 prenatalne, @eulalia83 wizyta
16.07 - @Linoone prenatalne, @justys0702 prenatalne, @Zuzana1402 wizyta, @martag86 wizyta
17.07 - @kropka4x4 prenatalne, @justys0702 wizyta, @asiaxkk prenatalne
18.07 - @Inka91 prenatalne
19.07 - @Linoone wizyta, @perell wizyta, @Asiula86 wizyta
20.07 - @alla31 wizyta
23.07 - @paulenka91 wizyta, @violetta.sc prenatalne, @bojąca wizyta, @Asia92 wizyta
24.07 - @Gosia892 wizyta
25.07 - @Dariana wizyta
26.07 - @Misza95 wizyta, @Moni2791 wizyta
30.07 - @Monika 11118 wizyta
31.07 - @marzenka1810 wizyta, @Kokoszka356 wizyta
01.08 - @reqiem wizyta
02.08 - @Tasza wizyta
03.08 - @kropka4x4 wizyta

Piszcie swoje wizyty to dopisze do kalendarza [emoji4]

Poniedziałek zaczynamy nowy tydzień, oby bez żadnych przeżyć i niemiłych objawów.
Kciuko za dzisiejsze wizyty [emoji173][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji173]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry