reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Ja niby też w dół waga, ale zobaczymy po urlopie jak wejde na wage bo apetyt dopisuje [emoji16]
My dzisiaj Ustroń i do domku. Ale nie powiem wypoczełam bardzo [emoji4]
Mąż z naszym psim dzidziolem, który już ma brak mocy[emoji14]. Ale jak na 6kg maluszka to i tak daje rady na tych czterech małych łapkach [emoji16]
IMAG5355.jpg

Załączniki

• IMAG5355.jpg
    IMAG5355.jpg
    60,6 KB · Wyświetleń: 381
reklama
A ja na minusie prawie dwa kg ;) i nie wymiotuje ani razu mi się nie przytrafiło. Dziewczyny czy któraś z was ma tez tak bolące podbrzusze mnie nom stop boli w nocy mnie budzi nawet bol. Zastanawiam się czy to normalne może te krwiaki ? A może blizna po nadrzerke bo miałam wypalana 9 lat temu?
No przecież mnie boli już od piątku cierpię . Nawet byłam w sobotę na pogotowiu ale w badaniu i Usg nic nie wyszło, krwawienia brak, mam brać nospe i leżeć. Też mnie w nocy boli :(

No przecież mnie boli już od piątku cierpię . Nawet byłam w sobotę na pogotowiu ale w badaniu i Usg nic nie wyszło, krwawienia brak, mam brać nospe i leżeć. Też mnie w nocy boli :(

Mnie boli od pierwszych dni ciazy... na początku myślałam ze to normalne ale cały czas boli.. obecnie 11 tydz nie mam krwawień i nie miałam.

Mnie boli od pierwszych dni ciazy... na początku myślałam ze to normalne ale cały czas boli.. obecnie 11 tydz nie mam krwawień i nie miałam.
Mnie nie bolał w ogóle i czasem poczuje coś tam ale bardziej ciągnięcie i schizuje właśnie że NIC MNIE NIE BOLI [emoji16]każda ciąża jest inna. Chyba że dokucza wam ból skurczowy wtedy lepiej poradzić się lekarza.

W nocy i ja chodzę ale raz góra dwa razy i czasami uda się noc przespać bez wstawania ;)

Brzuch mnie boli jak na okres podbrzusze.
Mam podobnie, dołem boli jak na okres. Teraz właśnie doliczylam się, że jakby nie ciąża to mniej więcej w tych dniach wypadlaby miesiączka więc może to jest powód .

reklama
Do góry