reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Dołączam się do Was[emoji3]doszła zgaga jak pieronMam tak samo ledwie zjem, chwila minie i juz głód na nowo. A jeszcze jak w międzyczasie zwymiotuje to juz w ogole uczucie jakbym tydzień nie jadła
Kokoszka356
A który masz tydzień? Ja tak miałam ale na szczęście minęło gdzieś w 10-11 tygodniu [emoji6]Ja mam problem z najedzeniem się... To straszne ale w ogole nie czuje sytości! Skończyłam jesc i juz jestem glodna. I tak jest caly czas od kilku dni [emoji24]
Misza95
Moderator
Kończę 13 tc, wczesniej tak nie mialam [emoji20]A który masz tydzień? Ja tak miałam ale na szczęście minęło gdzieś w 10-11 tygodniu [emoji6]
Kokoszka356
To u mnie wcześniej tak miałam... Dwa tygodnie gdzieś mnie trzymało. Jadłam cały czas w małych ilościach bo w innym wypadku mega mdłości miałam. Mogę cię tylko pocieszyć że pewnie za parę dni ci przejdzie [emoji53]Kończę 13 tc, wczesniej tak nie mialam [emoji20]
Misza95
Moderator
Oby, bo waga stala sie moim wrogiem nr 1 [emoji12]To u mnie wcześniej tak miałam... Dwa tygodnie gdzieś mnie trzymało. Jadłam cały czas w małych ilościach bo w innym wypadku mega mdłości miałam. Mogę cię tylko pocieszyć że pewnie za parę dni ci przejdzie [emoji53]
Asia92
Ja mam problem z najedzeniem się... To straszne ale w ogole nie czuje sytości! Skończyłam jesc i juz jestem glodna. I tak jest caly czas od kilku dni [emoji24]
Też tak mam... najgorzej jak w nocy się obudzę i nie mogę spać bo jeść się chce
Też tak mam... najgorzej jak w nocy się obudzę i nie mogę spać bo jeść się chce
Pierwszy raz w sobotę przebudziłem się o 4 i musiałam coś zjesc i mnie nocne jedzenie dopadło ale to było raz i mam nadzieje ze ostatni
reklama