reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Alla, ja planowałam właśnie tak 10-11 lat różnicy :) z jednej strony się człowiek cieszy, jak z pieluch wyjdzie, a z drugiej tęskni za tym czasem :)

Edzia, Justyś - gratulacje.

Ja od rana szukam czegoś co złagodzi mdłości...
No tak [emoji6] Boję się trochę jak to będzie
..już poniekąd zrobiłam się wygodna i przyzwyczaiłam do swobody ,moi chłopcy już są bardzo samodzielni ,a z drugiej strony ostatnio płakałam że niedługo wyjdą z domu i nie wyobrażam sobie nie mieć dzieci ,już czuję że od zawsze je mam..

reklama
No tak [emoji6] Boję się trochę jak to będzie
..już poniekąd zrobiłam się wygodna i przyzwyczaiłam do swobody ,moi chłopcy już są bardzo samodzielni ,a z drugiej strony ostatnio płakałam że niedługo wyjdą z domu i nie wyobrażam sobie nie mieć dzieci ,już czuję że od zawsze je mam..
Jak ja Ciebie dobrze rozumiem ;) Z jednej strony ustabilizowane życie, dzieci odchowane i prawie samodzielne a z drugiej tęsknota za maluchem ;) A powiedziałaś już synom o rodzeństwie? My nadal nie wiemy jak to zrobić ( i kiedy?)

Ostatnia edycja:
Jak ja Ciebie dobrze rozumiem ;) Z jednej strony ustabilizowane życie, dzieci odchowane i prawie samodzielne a z drugiej tęsknota za maluchem ;) A powiedziałaś już synom o rodzeństwie? My nadal nie wiemy jak to zrobić ( i kiedy?)
Nie, nie powiedzialam,mam jedno poronienie za sobą na takim wczesnym etapie,więc teraz trzęsę gaciami i czekam aż będę wiedziala że wszystko jest ok.

Nie, nie powiedzialam,mam jedno poronienie za sobą na takim wczesnym etapie,więc teraz trzęsę gaciami i czekam aż będę wiedziala że wszystko jest ok.
nam pewnie nie uda się za długo tego ukrywać bo prawdopodobnie dość szybko dostanę skierowanie do szpitala ( w poprzednich ciążach pierwszy pobyt był w okolicy 7-8 tc) i nie będzie wyjścia jak tylko poinformować rodzinę ;)

nam pewnie nie uda się za długo tego ukrywać bo prawdopodobnie dość szybko dostanę skierowanie do szpitala ( w poprzednich ciążach pierwszy pobyt był w okolicy 7-8 tc) i nie będzie wyjścia jak tylko poinformować rodzinę ;)
Ciążę były zagrożone ?

Ciążę były zagrożone ?
U mnie ze względu na stan zdrowia ciąże od początku są wysokiego ryzyka, pod ścisłą kontrolą specjalistów w zasadzie od samego początku a nawet jeszcze na etapie planowania. Chociaż mam wrażenie, że to trochę takie chuchanie na zimne bo w zasadzie obie przebiegały prawidłowo.

A dziewczyny, ja bym miała pytanie do tych pan które przeszły przez kilka ciąż. Czy każda przechodzilyscie podobnie czy każda zupełnie inaczej? Bo ja sie w tej czuje inaczej niż w mojej pierwszej i nie wiem czy mam sie martwić czy dać sobie przysłowiowego siana? Pierwszy trymestr pierwszej ciąży to były problemy z odróżnieniem sufitu od podłogi a teraz...jest nawet znośnie...nie wiem co myśleć..

A dziewczyny, ja bym miała pytanie do tych pan które przeszły przez kilka ciąż. Czy każda przechodzilyscie podobnie czy każda zupełnie inaczej? Bo ja sie w tej czuje inaczej niż w mojej pierwszej i nie wiem czy mam sie martwić czy dać sobie przysłowiowego siana? Pierwszy trymestr pierwszej ciąży to były problemy z odróżnieniem sufitu od podłogi a teraz...jest nawet znośnie...nie wiem co myśleć..
ja w obu ciążach czułam się dobrze poza wieczną sennością i emocjonalnym rozchwianiem ;) Były jakieś drobne różnice. Np. w pierwszej nie mogłam znieść zapachu ugotowanego mięsa ( w pewnym momencie odpuściłam sobie mięsko do obiadu bo na samą myśl miałam odruch wymiotny) Za to mleko i pomarańcze chodziły za mną ciągle. Więc chyba każda z nas ma prawo każdą ciążę znosić inaczej.

reklama
Alla, ja planowałam właśnie tak 10-11 lat różnicy :) z jednej strony się człowiek cieszy, jak z pieluch wyjdzie, a z drugiej tęskni za tym czasem :)

Edzia, Justyś - gratulacje.

Ja od rana szukam czegoś co złagodzi mdłości...
Daj znać jak znajdziesz[emoji3]

Do góry