reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Hej dziewczyny! Chciałabym się przywitać. Mam na imię Edyta, jestem z Pomorza Zachodniego. Mam prawie 6 letnią córeczkę, i niestety 2 poronienia za sobą. Lecz teraz będzie wszystko ok!

reklama
Edzia, Strzyga, gratulacje :)
Właśnie się położyłam bo złapał mnie ból pleców i brzucha. Te pierwsze tygodnie są tak stresujące. Już nie mogę doczekać się usg.
U mnie smaki tez się pozmieniały. Odrzuciło mnie prawie od kawy - a ja jestem prawdziwa kawoszką :-D muszę cos małego podjadać bo mam takie delikatne mdłości cały czas. Dziś jadłam zupę ogórkową i to było coś czego potrzebowałam:rofl2: lubie kwaśne rzeczy ostatnio. Wogóle wydaje mi się, że bedę miała dziewczynkę, bo podobne mdłośći miałam z córka a z synkiem żadnych mdłości nie miałam.

Witam. Chcialabym do was dolaczyc. Wedlug ostatniego okresu, termin wypada mi na 19 stycznia. Staralismy sie z Mezem o ta ciaze. Mamy juz 8 miesieczna coreczke Lilianke, ktora nadal karmie piersia. Test pozytywny wyszedl mi w piatek, kolejny powtorzylam wczoraj. Jestem bardzo szczesliwa. To moja 3 ciaza, poniewaz 1 poronilam w 12tc.
Pozdrawiam[emoji4]

Ostatnia edycja:
Witam. Chcialabym do was dolaczyc. Wedlug ostatniego okresu, termin wypada mi na 19 stycznia. Staralismy sie z Mezem o ta ciaze. Mamy juz 8 miesieczna coreczke Lilianke, ktora nadal karmie piersia. Test pozytywny wyszedl mi w piatek, kolejny powtorzylam wczoraj. Jestem bardzo szczesliwa. To moja 3 ciaza, poniewaz 1 poronilam w 12tc.
Pozdrawiam[emoji4]
Witam [emoji9]Gratuluję i trzymam kciuki[emoji3]dziewczyny mnie dziś rano wzięło na pierwsze wymioty zębów umyć nie mogłam... Póki co w porządku ale jakoś mnie tak muli

Witajcie dziewczyny. Wczoraj test pokazał dwie kreski, Wizyta u lekarza dopiero w przyszły piątek ale z wyliczeń wychodzi, że termin będzie w okolicy połowy stycznia 2019 r. To moja 3 ciąża. W domu są już dwie dziewczynki: 13 i 9 lat. Różnica wieku będzie duża ;) ale co tam... Pozdrawiam wszystkie styczniowe mamy

Witajcie dziewczyny. Wczoraj test pokazał dwie kreski, Wizyta u lekarza dopiero w przyszły piątek ale z wyliczeń wychodzi, że termin będzie w okolicy połowy stycznia 2019 r. To moja 3 ciąża. W domu są już dwie dziewczynki: 13 i 9 lat. Różnica wieku będzie duża ;) ale co tam... Pozdrawiam wszystkie styczniowe mamy
Witaj [emoji4]Ja mam synów 11 i 16 lat, także też bardzo duża różnica [emoji4]

Witam [emoji9]Gratuluję i trzymam kciuki[emoji3]dziewczyny mnie dziś rano wzięło na pierwsze wymioty zębów umyć nie mogłam... Póki co w porządku ale jakoś mnie tak muli
Ja mam własnie codziennie rano problem z umyciem zębów, mam straszne odruchy wymiotne aż się duszę

Witam wszystkie nowe mamusie i miłego dnia życzę [emoji8]A tym pracującym byle do końca pracy przetrwać [emoji6]już wtorek ..[emoji4]

Alla, ja planowałam właśnie tak 10-11 lat różnicy :) z jednej strony się człowiek cieszy, jak z pieluch wyjdzie, a z drugiej tęskni za tym czasem :)

Edzia, Justyś - gratulacje.

Ja od rana szukam czegoś co złagodzi mdłości...

reklama
Witam nowe koleżanki super, że nasze grono z dnia na dzień się powiększa
Ja dzisiaj po wczorajszych rewolucjach czuję się w miarę. Rano zawsze delikatne zawirowania ale w normie
Pozdrawiam Was serdecznie [emoji16]

Do góry