reklama
tygryskowa
Fanka BB :)
Edzia, Strzyga, gratulacje
Właśnie się położyłam bo złapał mnie ból pleców i brzucha. Te pierwsze tygodnie są tak stresujące. Już nie mogę doczekać się usg.
U mnie smaki tez się pozmieniały. Odrzuciło mnie prawie od kawy - a ja jestem prawdziwa kawoszką muszę cos małego podjadać bo mam takie delikatne mdłości cały czas. Dziś jadłam zupę ogórkową i to było coś czego potrzebowałam lubie kwaśne rzeczy ostatnio. Wogóle wydaje mi się, że bedę miała dziewczynkę, bo podobne mdłośći miałam z córka a z synkiem żadnych mdłości nie miałam.
Właśnie się położyłam bo złapał mnie ból pleców i brzucha. Te pierwsze tygodnie są tak stresujące. Już nie mogę doczekać się usg.
U mnie smaki tez się pozmieniały. Odrzuciło mnie prawie od kawy - a ja jestem prawdziwa kawoszką muszę cos małego podjadać bo mam takie delikatne mdłości cały czas. Dziś jadłam zupę ogórkową i to było coś czego potrzebowałam lubie kwaśne rzeczy ostatnio. Wogóle wydaje mi się, że bedę miała dziewczynkę, bo podobne mdłośći miałam z córka a z synkiem żadnych mdłości nie miałam.
justys0702
Witam. Chcialabym do was dolaczyc. Wedlug ostatniego okresu, termin wypada mi na 19 stycznia. Staralismy sie z Mezem o ta ciaze. Mamy juz 8 miesieczna coreczke Lilianke, ktora nadal karmie piersia. Test pozytywny wyszedl mi w piatek, kolejny powtorzylam wczoraj. Jestem bardzo szczesliwa. To moja 3 ciaza, poniewaz 1 poronilam w 12tc.
Pozdrawiam[emoji4]
Pozdrawiam[emoji4]
Ostatnia edycja:
paulenka91
Witam [emoji9]Gratuluję i trzymam kciuki[emoji3]dziewczyny mnie dziś rano wzięło na pierwsze wymioty zębów umyć nie mogłam... Póki co w porządku ale jakoś mnie tak muliWitam. Chcialabym do was dolaczyc. Wedlug ostatniego okresu, termin wypada mi na 19 stycznia. Staralismy sie z Mezem o ta ciaze. Mamy juz 8 miesieczna coreczke Lilianke, ktora nadal karmie piersia. Test pozytywny wyszedl mi w piatek, kolejny powtorzylam wczoraj. Jestem bardzo szczesliwa. To moja 3 ciaza, poniewaz 1 poronilam w 12tc.
Pozdrawiam[emoji4]
Witajcie dziewczyny. Wczoraj test pokazał dwie kreski, Wizyta u lekarza dopiero w przyszły piątek ale z wyliczeń wychodzi, że termin będzie w okolicy połowy stycznia 2019 r. To moja 3 ciąża. W domu są już dwie dziewczynki: 13 i 9 lat. Różnica wieku będzie duża ale co tam... Pozdrawiam wszystkie styczniowe mamy
alla31
Witaj [emoji4]Ja mam synów 11 i 16 lat, także też bardzo duża różnica [emoji4]Witajcie dziewczyny. Wczoraj test pokazał dwie kreski, Wizyta u lekarza dopiero w przyszły piątek ale z wyliczeń wychodzi, że termin będzie w okolicy połowy stycznia 2019 r. To moja 3 ciąża. W domu są już dwie dziewczynki: 13 i 9 lat. Różnica wieku będzie duża ale co tam... Pozdrawiam wszystkie styczniowe mamy
alla31
Ja mam własnie codziennie rano problem z umyciem zębów, mam straszne odruchy wymiotne aż się duszęWitam [emoji9]Gratuluję i trzymam kciuki[emoji3]dziewczyny mnie dziś rano wzięło na pierwsze wymioty zębów umyć nie mogłam... Póki co w porządku ale jakoś mnie tak muli
reklama