reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Gratuluję wszystkich udanych wizyt, rosnących zdrowo maluszków i pierwszych odkrytych płci [emoji1] super że wszystko u was dobrze [emoji9] już się nie mogę doczekać swojej wizyty [emoji5]

reklama
Czy dla Was to też takie dziwne,że o ciazach dowiedzieliśmy się zaledwie kilka tygodni temu A już niektóre znają płeć swojego maluszka? Mam wrażenie, że nim się obejrzymy będziemy rozmawiać o pakowaniu torby do szpitala i wstawiać fotki nowonarodzonych dzieci

Czy dla Was to też takie dziwne,że o ciazach dowiedzieliśmy się zaledwie kilka tygodni temu A już niektóre znają płeć swojego maluszka? Mam wrażenie, że nim się obejrzymy będziemy rozmawiać o palowaniu torby do szpitala i wstawiać fotki nowonarodzonych dzieci
No wiecie co. Ja dzisiaj szłam przez sklep i przez dział dzieciecy i niby nie ogladałam ale zerkałam na te malutki ciuszki i w ogole wszystkie pierdołki dla noworodka i pomyslalam, że juz niedlugo JA bede mjala takie malenstwo w domu. Takie tyciego człowieczka. Aż łezka poleciała. Ten czas tak gna, że serio ani sie nie obejrzymy i bedzie grudzien, świeta a my takie brzuchatki.

Dziewczyny a my dzisiaj w nocy wyruszamy do Zakopanego. Prawie 800km do pokonania [emoji85] Rezerwowaliśmy zanim dowiedzieliśmy się o ciąży, a już wszystko zaklepane. Nawet dziadkowie wolne na ten czas wzięli abyśmy dziecko przywieźli a sami zrobili bardziej wymagające trasy [emoji85]
To sobie teraz zrobimy [emoji23]
życzę przyjemnej podróży
wszystkim dziewczynom po wizytach gratuluję udanych wizyt i abyśmy wszystkie chwaliła sie takimi udanymi wizytami

Już po wizycie[emoji7]wszystko w porządku dzidziol ma prawie 6cm nosek rączki nóżki przezierność karkowa też ok. Jestem szczęśliwa [emoji3][emoji3]na bóle brzucha i kłucia mówił że mogę nospe dlatego też ja zakupiłam[emoji6]
received_1925436534186000.jpeg

Załączniki

• received_1925436534186000.jpeg
    received_1925436534186000.jpeg
    43,6 KB · Wyświetleń: 268
Już po wizycie[emoji7]wszystko w porządku dzidziol ma prawie 6cm nosek rączki nóżki przezierność karkowa też ok. Jestem szczęśliwa [emoji3][emoji3]na bóle brzucha i kłucia mówił że mogę nospe dlatego też ja zakupiłam[emoji6]Zobacz załącznik 870846
Aleeeee dzidzia [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] gratulacje!

Zdecydowanie macie racje, jeszcze chwila i będziemy się chwalić zdjęciami naszych nowonarodzonych pociech :) ja tam się już nie mogę doczekać :)
@paulenka91 właśnie miałam pytac jak wizyta :) 6cm to juz kawał człowieka ;) gratuluję ;)

reklama
Do góry