Hahahaha mam nadzieję że jednak wytrwam w postanowieniuHaha...też kiedyś mówiłam, że więcej prób nie będzie [emoji6]
Sent from my SM-G903F using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahaha mam nadzieję że jednak wytrwam w postanowieniuHaha...też kiedyś mówiłam, że więcej prób nie będzie [emoji6]
Hahahaha mam nadzieję że jednak wytrwam w postanowieniu
Sent from my SM-G903F using Forum BabyBoom mobile app
To moja druga ciąża mam prawie rocznego synka. Dziecko to spore wydatki, a żeby każdemu zapewnić życie w dostatku, włącznie z nami to jesteśmy zmuszeni skończyć na dwójceOdmieni się Tobie z czasem [emoji6] Nie Ty jedna się tak zarzekasz [emoji6] ja po pierwszej ciąży też tak mówiłam. A teraz trzecia [emoji2]
Inka91 gratulacje kochana[emoji11][emoji11][emoji11]super już duży dzidziol.ja się niedługo szykuje i na 17.30wizyta cieszę się już bo lekarz musi mnie uspokoic. U nas pogoda deszczowa aż nic się nie chceI ja po wizycie. Złe przeczucia sie nie sprawdzily, bo wszystko bardzo dobrze maluszek ma juz 2,5cm 18 lipca idę na usg prenatalne. Tak sie prezentuje mój dzidz: Zobacz załącznik 870800
A na wymioty zalecił mi tylko preparat imbirowy, bo podobno leki przeciwwymiotne są niewskazane w pierwszym trymestrze. Dopóki się nie odwadniam, to jest ok i musze to przetrwac.
To moja druga ciąża mam prawie rocznego synka. Dziecko to spore wydatki, a żeby każdemu zapewnić życie w dostatku, włącznie z nami to jesteśmy zmuszeni skończyć na dwójce
To moja druga ciąża mam prawie rocznego synka. Dziecko to spore wydatki, a żeby każdemu zapewnić życie w dostatku, włącznie z nami to jesteśmy zmuszeni skończyć na dwójce
Ja chcę mieć 2 dzieci[emoji6]ale jak się trafi 3 też będzie dobrze[emoji39]To moja druga ciąża mam prawie rocznego synka. Dziecko to spore wydatki, a żeby każdemu zapewnić życie w dostatku, włącznie z nami to jesteśmy zmuszeni skończyć na dwójce
Ja chcę mieć 2 dzieci[emoji6]ale jak się trafi 3 też będzie dobrze[emoji39]
Dzieci nigdy za dużo[emoji6]czyli imię już wybrane Bozenka.?[emoji3]powiem wam że od początku mam przeczucie że dziewczynka nie wiem czemu.[emoji3]Ja chciałam jedno. Potem pomyśleliśmy o drugim, bo większy dom za miastem, bo rodzeństwo itp. A potem zapaliła się lampka, że może tak jeszcze ten jeden ostatni raz [emoji2]i tak będę mamą trzeciej Bożenki [emoji1][emoji1][emoji1]