reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Odmieni się Tobie z czasem [emoji6] Nie Ty jedna się tak zarzekasz [emoji6] ja po pierwszej ciąży też tak mówiłam. A teraz trzecia [emoji2]
To moja druga ciąża ;) mam prawie rocznego synka. Dziecko to spore wydatki, a żeby każdemu zapewnić życie w dostatku, włącznie z nami ;) to jesteśmy zmuszeni skończyć na dwójce :)

I ja po wizycie. Złe przeczucia sie nie sprawdzily, bo wszystko bardzo dobrze :) maluszek ma juz 2,5cm :) 18 lipca idę na usg prenatalne. Tak sie prezentuje mój dzidz: Zobacz załącznik 870800
A na wymioty zalecił mi tylko preparat imbirowy, bo podobno leki przeciwwymiotne są niewskazane w pierwszym trymestrze. Dopóki się nie odwadniam, to jest ok i musze to przetrwac.
Inka91 gratulacje kochana[emoji11][emoji11][emoji11]super już duży dzidziol.ja się niedługo szykuje i na 17.30wizyta cieszę się już bo lekarz musi mnie uspokoic. U nas pogoda deszczowa aż nic się nie chce

Ja chcę mieć 2 dzieci[emoji6]ale jak się trafi 3 też będzie dobrze[emoji39]

Ja chciałam jedno. Potem pomyśleliśmy o drugim, bo większy dom za miastem, bo rodzeństwo itp. A potem zapaliła się lampka, że może tak jeszcze ten jeden ostatni raz [emoji2]i tak będę mamą trzeciej Bożenki [emoji1][emoji1][emoji1]

Ja chciałam jedno. Potem pomyśleliśmy o drugim, bo większy dom za miastem, bo rodzeństwo itp. A potem zapaliła się lampka, że może tak jeszcze ten jeden ostatni raz [emoji2]i tak będę mamą trzeciej Bożenki [emoji1][emoji1][emoji1]
Dzieci nigdy za dużo[emoji6]czyli imię już wybrane Bozenka.?[emoji3]powiem wam że od początku mam przeczucie że dziewczynka nie wiem czemu.[emoji3]

reklama
Ja Wam powiem, ze ja sie teoche boje ze nam sie otworzyla produkcja [emoji23] po 5 latach bez zabezpieczenia plus ciaza to jak bedziemy mieli sie kochac to bedzie dziwna sprawa. Tabletek nie chce. Maz gumek tez nie. Beda jaja cos czuje [emoji14]

Do góry