marzenka1810
Fanka BB :)
Reqiem jak brat? Wiadomo już coś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I u mnie wszystko ok, krwiak się wchłania! to mój bejbik 3,7 cm
Już po wizycie[emoji7]wszystko w porządku dzidziol ma prawie 6cm nosek rączki nóżki przezierność karkowa też ok. Jestem szczęśliwa [emoji3][emoji3]na bóle brzucha i kłucia mówił że mogę nospe dlatego też ja zakupiłam[emoji6]Zobacz załącznik 870846
Ale mówię wam wygniotl mi brzuch tym USG i mnie boli teraz[emoji52]
Dobrze piszesz. Na tym etapienmpzna na prenatalnych oczywiście jest ryzyko pomyłki. Na zwykłym usg dopiero ok 20 tc
Teraz już tak[emoji3]ale mam bóle krzyża kurde nie wiem zawiało mnie czy coSuper, to teraz już chyba będziesz spokojna co? [emoji1]
Dziekuje ze pytasz [emoji4] jest po operacji, leży jeszcze na oiomie. Generalnie operacja trwała długo bo dwa razy musili przywracać krążenie [emoji53][emoji53]. Obolały jest i wygląda marnie, ale wyliże się. Ma zaawansowaną chorobę wieńcową. To jest jakaś masakra. Tylko po lekarzach chodził i NIKT nic nie wykrył. Szczescie, że to sie tak skończyło..Reqiem jak brat? Wiadomo już coś?
Ja też dzisiaj zmagam się z bólem plecowTeraz już tak[emoji3]ale mam bóle krzyża kurde nie wiem zawiało mnie czy co
Teraz już będzie tylko lepiej, dobrze że tak się to skończyłoDziekuje ze pytasz [emoji4] jest po operacji, leży jeszcze na oiomie. Generalnie operacja trwała długo bo dwa razy musili przywracać krążenie [emoji53][emoji53]. Obolały jest i wygląda marnie, ale wyliże się. Ma zaawansowaną chorobę wieńcową. To jest jakaś masakra. Tylko po lekarzach chodził i NIKT nic nie wykrył. Szczescie, że to sie tak skończyło..