reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Gratuluje wszystkich udanych wizyt i poznania plci[emoji5] ja tez na usg prenatalnym w 12tc poznalam plec corki. Ciekawe czy teraz cos juz bedzie widac, choc zastanawiam sie czy nie zrobic sobie i Mezowi niespodzianki[emoji5]
Jutro mam normalna wizyte u gina i troche sie denerwuje. U mnie brak jakichkolwiek objaw ciazowych....
Dobrej nocy[emoji5]

Dobrze piszesz. Na tym etapienmpzna na prenatalnych oczywiście jest ryzyko pomyłki. Na zwykłym usg dopiero ok 20 tc

Lekarz mi mówił dzisiaj, że do 16 tyg się kształtują całkowicie narządy płciowe, więc jeśli któraś będzie miała w tym czasie usg i dzidzia się odpowiednio ułoży, to już będzie widać.

Reqiem jak brat? Wiadomo już coś?
Dziekuje ze pytasz [emoji4] jest po operacji, leży jeszcze na oiomie. Generalnie operacja trwała długo bo dwa razy musili przywracać krążenie [emoji53][emoji53]. Obolały jest i wygląda marnie, ale wyliże się. Ma zaawansowaną chorobę wieńcową. To jest jakaś masakra. Tylko po lekarzach chodził i NIKT nic nie wykrył. Szczescie, że to sie tak skończyło..

reklama
Dziekuje ze pytasz [emoji4] jest po operacji, leży jeszcze na oiomie. Generalnie operacja trwała długo bo dwa razy musili przywracać krążenie [emoji53][emoji53]. Obolały jest i wygląda marnie, ale wyliże się. Ma zaawansowaną chorobę wieńcową. To jest jakaś masakra. Tylko po lekarzach chodził i NIKT nic nie wykrył. Szczescie, że to sie tak skończyło..
Teraz już będzie tylko lepiej, dobrze że tak się to skończyło;)

Do góry