paulenka91
Fanka BB :)
Nie nic właśnie na następnej wizycie zapytam.A o płci nic nie mówił?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nic właśnie na następnej wizycie zapytam.A o płci nic nie mówił?
A to bylo zwykle ? Płeć to chuba na prenatalnych tak wcześnie. A kiedy kolejna wizyta ? [emoji4]Nie nic właśnie na następnej wizycie zapytam.
Dobrze piszesz. Na tym etapienmpzna na prenatalnych oczywiście jest ryzyko pomyłki. Na zwykłym usg dopiero ok 20 tcA to @paulenka91 nie miała genetycznego? Bo chyba na genetycznym można niby z jakimś tam prawdopodobienstwem ustalic płeć. Chyba że pomieszalam całkiem
No pewnie na następnej albo na połówkowych. Następna za 4 tyg to był by 16-17tydzA to bylo zwykle ? Płeć to chuba na prenatalnych tak wcześnie. A kiedy kolejna wizyta ? [emoji4]
Ja miałam zwykle USG. Nie prenatalne.A to @paulenka91 nie miała genetycznego? Bo chyba na genetycznym można niby z jakimś tam prawdopodobienstwem ustalic płeć. Chyba że pomieszalam całkiem
Niee, probuj jeszcze raz, bo ciotki chca sie napatrzeć [emoji16]Czy wkleilo zdj mojego maleństwa ? Mam coś z internetem i Waszych zdj też nie widzę ;/
Jakiś błąd mi ciągle wyskakuje;/ ale jutro z samego rana z pracy podeślę ;DNiee, probuj jeszcze raz, bo ciotki chca sie napatrzeć [emoji16]
Super piękna dzidzia i jaka dużaJuż po wizycie[emoji7]wszystko w porządku dzidziol ma prawie 6cm nosek rączki nóżki przezierność karkowa też ok. Jestem szczęśliwa [emoji3][emoji3]na bóle brzucha i kłucia mówił że mogę nospe dlatego też ja zakupiłam[emoji6]Zobacz załącznik 870846