reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
A to @paulenka91 nie miała genetycznego? Bo chyba na genetycznym można niby z jakimś tam prawdopodobienstwem ustalic płeć. Chyba że pomieszalam całkiem :)

reklama
Już po wizycie[emoji7]wszystko w porządku dzidziol ma prawie 6cm nosek rączki nóżki przezierność karkowa też ok. Jestem szczęśliwa [emoji3][emoji3]na bóle brzucha i kłucia mówił że mogę nospe dlatego też ja zakupiłam[emoji6]Zobacz załącznik 870846
Super piękna dzidzia i jaka duża
Najważniejsze, że wszystko dobrze
Pozostałym mamuśkom również gratuluję udanych wizyt i zdjęć bobasków [emoji8]
Jestem w szoku, że już znacie co po niektóre płeć swoich maleństw wow [emoji33]
Co do wizyt z tatusiami hmm swojego jak byłam w ciąży z Majcią wziąłem na właśnie prenatalne i był zadowolony teraz jeszcze nie pytałam czy chce jutro ze mną wejść - musimy wziąć też Majkę jutro ze sobą na te prenatalne, więc nie wiem jak to będzie pogadam z nim wieczorem o właśnie wrócił do domu [emoji16]
Trzymajcie jutro kciuki o 14 mam badania
Mam nadzieję, że dołączę do grona szczęślieych mamusiek
Dobranoc [emoji137][emoji11]
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png

Do góry