reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja chciałam jedno. Potem pomyśleliśmy o drugim, bo większy dom za miastem, bo rodzeństwo itp. A potem zapaliła się lampka, że może tak jeszcze ten jeden ostatni raz [emoji2]i tak będę mamą trzeciej Bożenki [emoji1][emoji1][emoji1]
U nas podobnie. W pierwszej ciąży mąż twierdził " pierwsze i ostatnie", potem stwierdziliśmy że rodzeństwo.by się przydało. No A teraz to już tak na zasadzie ostatniej szansy nam się zachciało " teraz albo nigdy". W końcu wolny pokój w domu zostanie zagospodarowany [emoji23]

Ja Wam powiem, ze ja sie teoche boje ze nam sie otworzyla produkcja [emoji23] po 5 latach bez zabezpieczenia plus ciaza to jak bedziemy mieli sie kochac to bedzie dziwna sprawa. Tabletek nie chce. Maz gumek tez nie. Beda jaja cos czuje [emoji14]
Wiesz że u mnie to samo[emoji23]chyba zacznę brać anty[emoji3]

reklama
Dziewczyny a my dzisiaj w nocy wyruszamy do Zakopanego. Prawie 800km do pokonania [emoji85] Rezerwowaliśmy zanim dowiedzieliśmy się o ciąży, a już wszystko zaklepane. Nawet dziadkowie wolne na ten czas wzięli abyśmy dziecko przywieźli a sami zrobili bardziej wymagające trasy [emoji85]
To sobie teraz zrobimy [emoji23]

Do góry