paulenka91
Fanka BB :)
Tak jak boje się że spie na brzuchu i też coś zrobię[emoji26]Dzieki bo juz schizy łapie. Moze boli z przemeczenia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jak boje się że spie na brzuchu i też coś zrobię[emoji26]Dzieki bo juz schizy łapie. Moze boli z przemeczenia.
Ja rozmawiałam z lekarzem o spaniu na brzuchu . Powiedział , że jeśli mi jest wygodnie to mogę spać. Nic złego się nie stanie . Przyjdzie taki czas , że nie będę mogła.Tak jak boje się że spie na brzuchu i też coś zrobię[emoji26]
Ja tez [emoji23] ogłaszam nam zakaz internetu. Nawet dzisiaj kazałam mezowi mierzyc ile stopni ma woda z mojej kapieli. ile ja bym dała zeby miec w domu taki sprzet zeby podpatrzyc dzidziola chociaz na minutke w ciagu dnia [emoji23]Naczytałam się w internecie.. przydał by się ktoś kto by walnął mnie w łeb. Zaczynam się tak denerwować przed tą wizyta.
Ja to samo żeby serce usłyszeć i tyle.[emoji6]zeschizuje chyba w koncuJa tez [emoji23] ogłaszam nam zakaz internetu. Nawet dzisiaj kazałam mezowi mierzyc ile stopni ma woda z mojej kapieli. ile ja bym dała zeby miec w domu taki sprzet zeby podpatrzyc dzidziola chociaz na minutke w ciagu dnia [emoji23]
Zawsze można kupić detektor tętna [emoji6]Ja to samo żeby serce usłyszeć i tyle.[emoji6]zeschizuje chyba w koncu
Wiem słyszałam o tym pomyśle może w późniejszym czasie[emoji3]Zawsze można kupić detektor tętna [emoji6]
Z tego co czytam już od 12tc wychwytuje tętno [emoji16]Wiem słyszałam o tym pomyśle może w późniejszym czasie[emoji3]
Wiecie, że ja się zastanawiam nad tym? Nie jest to aż taki wielki koszt .. A będę spokojniejsza ;pZawsze można kupić detektor tętna [emoji6]
Też się poważnie zastanawiam tylko nie wiem czy ten sprzęt za 150zl jest coś wart [emoji848]Wiecie, że ja się zastanawiam nad tym? Nie jest to aż taki wielki koszt .. A będę spokojniejsza ;p