reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Nie można jeszcze łososia wędzonego na zimno

To się biedna natęsknisz

Dużo zdrówka dla Majeczki :* mam nadzieję, że szybko Jej przejdzie. Jak dzisiaj?

Jakie cudne zdjęcie [emoji7] [emoji173]

Wspaniałe wieści :-)
Dziękuję za troskę
Msjcia wraca do żywych. Tej nocy jeszcze goraczkowała tak do 39,5 rano jak wstała to już 37,5 odetchnęłam bo już miałam w planach jak by nie przeszło jechać po skierowanie do szpitala. Teraz siedz i wyjada środek z bułki - pierwszy posiłek od 4 dni[emoji846] jest dobrze
A ja już rano byłam w laboratorium muszę co 3 tygodnie tsh i ft4 badać
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu[emoji11]

Dziękuję za troskę
Msjcia wraca do żywych. Tej nocy jeszcze goraczkowała tak do 39,5 rano jak wstała to już 37,5 odetchnęłam bo już miałam w planach jak by nie przeszło jechać po skierowanie do szpitala. Teraz siedz i wyjada środek z bułki - pierwszy posiłek od 4 dni[emoji846] jest dobrze
A ja już rano byłam w laboratorium muszę co 3 tygodnie tsh i ft4 badać
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu[emoji11]
Zdrówka dla córci.
Pewnie to najpyszniejsza bułka na świecie po tylu dniach głodówki. [emoji4]

Cześć dziewczynki[emoji3]wszystkim które zobaczyły dzieciaczki i na prenatalnych wszystko ok,ściskam i całuje [emoji8][emoji11][emoji11][emoji11] TSH najlepiej skontrolować już po tym jak dowiemy się że jesteśmy w ciąży, chociaż ja też zrobiłam jak byłam około 6 tygodnia. Ja wizyta w poniedziałek 16.30. stresuje się już. Wczoraj miałam tak ciezki dzień bolały mnie plecy,uda,biodra od tego że w nocy spałam krzywo i na plecach. Dziś już ok ale nadal mdłości mnie męczą i taka rozbita jestem,nic mi się nie chce. Jutro mam babci imieniny i trochę roboty mam ale to dopiero wieczorem z mamą ogarniemy. Dobrze że się ochłodziło bo zwariować szło.

Dziewczyny ,które robiły już badanie ogólne moczu, jakie pH wam wyszło ?bo mi 7 i wydaje mi się, że to za dużo a nie mam norm podanych, oczywiście z lekarzem w pon się skonsultuje

Cześć dziewczynki[emoji3]wszystkim które zobaczyły dzieciaczki i na prenatalnych wszystko ok,ściskam i całuje [emoji8][emoji11][emoji11][emoji11] TSH najlepiej skontrolować już po tym jak dowiemy się że jesteśmy w ciąży, chociaż ja też zrobiłam jak byłam około 6 tygodnia. Ja wizyta w poniedziałek 16.30. stresuje się już. Wczoraj miałam tak ciezki dzień bolały mnie plecy,uda,biodra od tego że w nocy spałam krzywo i na plecach. Dziś już ok ale nadal mdłości mnie męczą i taka rozbita jestem,nic mi się nie chce. Jutro mam babci imieniny i trochę roboty mam ale to dopiero wieczorem z mamą ogarniemy. Dobrze że się ochłodziło bo zwariować szło.
Wiem jak się czujesz bo mam podobnie. Ja mam we wtorek prenatalne i środę zwykłe. Wszyscy mówią będzie dobrze a ja i tsk swoje i się nakręcam [emoji33]
Dobrze, że przez te zawirowania z Majcią nie miałam zbytnio czasu żeby o tym myśleć [emoji846] Ja z kolei jutro imieniny u siostry chociaż nie wiem czy w ogóle się wybierzemy zależy jak tam z Majcią będzie chociaż już żyłki od dupki odeszły i już od rana dokazuje [emoji16]
Życzę udanej imprezki i żeby w końcu te mdłości ci odpuściły bo wiem jak to jest mi na szczęście tylko sporadycznie niedobrze - da się żyć. A co do pleców - niech mąż się wykaże i Cię pomasuje od razu lepiej się poczujesz

reklama
Dziewczyny ,które robiły już badanie ogólne moczu, jakie pH wam wyszło ?bo mi 7 i wydaje mi się, że to za dużo a nie mam norm podanych, oczywiście z lekarzem w pon się skonsultuje
Ja mam 6 i właśnie czytałam że wegetarianie mają wyższe pH a pasowałoby bo mało mięsa jem a na 1 badaniu miałam 5.

Do góry