Milkchocolate
Fanka BB :)
Z mleka pasteryzowanego można, tylko tych "prawdziwych"pleśniowych lepiej nie. No i tatar ale tak to można wszystko niektóre ryby maja rtęć ale jak zjesz raz na jakiś czas to się nic takiego nie stanie bo to musiałabyś zjeść kilogramami żeby miało wpływ.Na pewno wiem że nie można serów pleśniowych ,bo listeria jest dla nas niebezpieczna..no i wiadomo surowizna ( Tatar np). I to chyba tyle .Ja jem po za tym wszystko na co mam ochotę.
Jejku tego się boje jak moja córka zacznie chorować.. to taki nieprzyjemny czas i człowiek chciałby się zamienić...Ojeju jaka dzidzia śliczna - taki mamy człowieczek[emoji846] ja mam prenatalne we wtorek zobaczymy czy moja dzidzia będzie równie fotogeniczna.
A ja nie odzywałam się kilka dni ponieważ u mnie szpital w domu Majeczkę dopadł jakiś wirus, gorączkuje od 4 dni tej nocy miała nawet 40° włożyłam ją do wanny z letnią wodą bo goraczka nie chciała spaść masakra miałam chwile zwątpienia czy nie jechać na pogotowie. Teraz nadal goraczka ok 38,5 z katarem dusi się dławi krople do nosa słabo działają. Przy tym jest słabiutka nic nie je na szczęście pije. Prawie cały czas śpi, cały czas się do mnie tuli i mowi mamusiu zrób coś proszę ja juz nie chcę być chora[emoji22] - jeszcze nigdy nie była tak chora jak teraz. To coś nowego dla niej bolą ją mięśnie każe sobie masować nóżki bidulka nasza.[emoji855]