reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

My po wizycie. Pestka ma się dobrze i rośnie. Ma 1.62cm więc bydlak. Czas określił jako 8 +0 mówiac że to 8 tydz a nie 9?? Dalej leżeć ale można trochę delikatnie zacząć spacerować. Dalej w to nie wierzę.
Zobacz załącznik 868983

Ja również jestem już po dzisiejszej wizycie. Fasolka ma 2,5 cm i serduszko ładnie bije :) dziwne tylko trochę, że jest głową w dół, ale lekarz powiedział, że wszystko ok.
Gratulacje dziewczyny! [emoji7] juz nie moge się doczekac mojej wizyty [emoji7]

reklama
To już powazny człowiek jest ;-). Z Pappa będziesz znała płeć? Serio ? Moja przyjaciółka miała niedawno i dostała tylko wyniki tej statystki a o płci nic tak nie było ...
Chyba nie chodziło o określenie na podstawie krwi tylko że na USG prenatalnym często już dobrze widać płeć- przynajmniej ja tak zrozumiałam

A jeszcze chciałam napisać że piszecie o tych terminach z USG ..mi się nigdy żaden nie sprawdził ,nawet ten z pierwszego..;-) mi zawsze wychodziła nawet ciąża młodsza trochę niż z OM, a dwukrotnie urodziłam 10 dni przed terminem z OM i dzieci donoszone - 3,5 kg ( pierwszy ) , 4 kg ( drugi ) . Teraz mi na pierwszym USG mówili że ciąża młodszą o tydzień, a już na kolejnych idealnie zgadza się z OM..wiec ja już w ogóle nie biorę tego pod uwagę ;-) ja to mówię tylko że nie chce urodzić 31 grudnia haha , 1 stycznia też marna data bo potem co urodziny ciągle z nowym rokiem ..? ;-)

A jeszcze chciałam napisać że piszecie o tych terminach z USG ..mi się nigdy żaden nie sprawdził ,nawet ten z pierwszego..;-) mi zawsze wychodziła nawet ciąża młodsza trochę niż z OM, a dwukrotnie urodziłam 10 dni przed terminem z OM i dzieci donoszone - 3,5 kg ( pierwszy ) , 4 kg ( drugi ) . Teraz mi na pierwszym USG mówili że ciąża młodszą o tydzień, a już na kolejnych idealnie zgadza się z OM..wiec ja już w ogóle nie biorę tego pod uwagę ;-) ja to mówię tylko że nie chce urodzić 31 grudnia haha , 1 stycznia też marna data bo potem co urodziny ciągle z nowym rokiem ..? ;-)
Ja obie córki rodzilam 2 tygodnie przed czasem, teraz mam termin na 14 stycznia więc widmo porodu w Sylwetra wisi nade mną [emoji23] ale po cichutku liczę na 3 stycznia

Pewnie to głupie, ale może ktos sie jeszczs boryka z tym problemem. Mam ostatnio... Syndrom wędrujacych... nóg. Jak wracam do domu, siadam wygodnie na kanapie i czuje jak mnie nigi całe tak.m bolą? Denerwuja? Nie wiem jak to opisac, ale nie umiem ich utrzymac w jednym miejscu, najchetniej bym poszła pobiegać [emoji23] okropnie głupie uczucie..

Ja obie córki rodzilam 2 tygodnie przed czasem, teraz mam termin na 14 stycznia więc widmo porodu w Sylwetra wisi nade mną [emoji23] ale po cichutku liczę na 3 stycznia
Hihi no to ja na 12 stycznia;-) a syna mam z 14 stycznia - z nim termin porodu miałam na 24 stycznia :-) powiem ci że ja teraz obstawiam też około 2- 3 stycznia .

Pewnie to głupie, ale może ktos sie jeszczs boryka z tym problemem. Mam ostatnio... Syndrom wędrujacych... nóg. Jak wracam do domu, siadam wygodnie na kanapie i czuje jak mnie nigi całe tak.m bolą? Denerwuja? Nie wiem jak to opisac, ale nie umiem ich utrzymac w jednym miejscu, najchetniej bym poszła pobiegać [emoji23] okropnie głupie uczucie..
Mam też od pewnego czasu. To taka pilna potrzeba poruszenia nogami- zwykle wieczorem u mnie

To już powazny człowiek jest ;-). Z Pappa będziesz znała płeć? Serio ? Moja przyjaciółka miała niedawno i dostała tylko wyniki tej statystki a o płci nic tak nie było ...

Wszystkie moje koleżanki takie młode jak ja [emoji6]po prenatalnych znały płeć, więc liczę na to samo [emoji846]a jak będzie, to się okaże.

reklama
Do góry