reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny a co pomoże, naturalnego oczywiście, na biegunkę??? Latam odkąd wstałam do toalety i chyba się wykończe zaraz... Jak nie zaparcia to teraz to...
Kurcze nie mam pojęcia.. ale ja to samo zaparcia czasem takie że tyłek mnie boli a rano wstaje i biegunka.
Mama mi mówiła że smecta jest bezpieczna ale upewnij się u lekarza

reklama
Jakie wy bojowe jesteście dziewczynki w tej kwestii [emoji23] ale trochę za bardzo mierzycie wszystkich jedna miarą. Nie każdy nie chce porodu rodzinnego bo się boi że zemdleje. Druga osoba jest na pewno wsparciem i też bym chciała żeby mąż ze mną był ale tylko do pewnego momentu. Ale osobiście nie wyobrazam go sobie koło mnie w chwili kiedy położna się drze żebym parła [emoji23] nie no błagam was, wyluzujcie trochę. Nikt nie ocenia waszego wyboru więc też nie oceniajcie wyboru innych.

Absolutnie nie oceniam wyboru. Cofnij się kilka postów wstecz, napisałam że rozumiem i szanuję, jeśli ktoś mówi nie. Ale nie rozumiem myślenia, że to obrzydliwe i facet nie da rady i pózniej nie tknie żony. Tylko tyle.

Absolutnie nie oceniam wyboru. Cofnij się kilka postów wstecz, napisałam że rozumiem i szanuję, jeśli ktoś mówi nie. Ale nie rozumiem myślenia, że to obrzydliwe i facet nie da rady i pózniej nie tknie żony. Tylko tyle.
Ojj na świecie roi się od nieodpowiedzialnych facetow, skoro baba wzięła sobie takiego który ma takie myślenie to tylko pozostaje współczuć[emoji6]

Spokojnie [emoji6] czytałam wszystkie posty. A poj**ów na świecie nie brakuje [emoji4] ale tak jak paulenka91 pisze, wzięła sobie takiego to ma [emoji6] wiesz mi się wydaje że najważniejsze żeby para była zgodna w decyzji bo chyba najgorzej jeśli jedno chce a drugie nie.

Hej dziewczyny :) muszę wam powiedzieć, że zaliczyłam dziś pierwszw rzyganie :D jeszcze łazienka była zajęta i musiałam na pole lecieć :D i to po paru lykach wody mineralnej... czyli chyba zaczęło się na dobre :)
Co do rodzinnych porodów- każda kobieta jest inna i kazdy facet jest inny. Jedna chce rodzić z mężem,inna nie. Podobnie z facetami :) nie ma co generalizowac.

reklama
Dziewczyny a co pomoże, naturalnego oczywiście, na biegunkę??? Latam odkąd wstałam do toalety i chyba się wykończe zaraz... Jak nie zaparcia to teraz to...
Proponuję dużo pić wody, może być lekko posolona. Zjeść kleik - ryż na wodzie z jabłkiem. Można suchą bułkę, jakieś krakersy, herbatniki. I spokojnie poczekać. Wszystko się oczyści i minie :) Ach te czereśnie... :)

Do góry